Home celebs The Pussycat Dolls zijn terug en dit is hun nieuwe single

The Pussycat Dolls zijn terug en dit is hun nieuwe single

Nicole Scherzinger (41) en co. zien er nog altijd fantastisch uit.

the pussycat dolls
© getty

Na 10 jaar maken The Pussycat Dolls eindelijk hun comeback. De nieuwe single van de meidengroep heet ‘React’ en daar hoort uiteraard een sexy videoclip bij.

‘Don’t Cha’, ‘I Don’t Need A Man’, ‘Buttons’, de lijst met hits van The Pussycat Dolls die we luidkeels kunnen meezingen, is eindeloos! De meidengroep met als frontvrouw Nicole Scherzinger (41) was een decennia geleden razend populair. Helaas kregen de zes vrouwen het volgens geruchten met elkaar aan de stok omdat Nicole met alle aandacht ging lopen en volgde er een onvermijdelijke split. Nu, tien jaar later, is de girl squad terug met een gloednieuwe single ‘React’ én bijhorende videoclip.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In topconditie

Ze zijn nu met vijf in plaats van zes, want Melody Thornton besloot geen deel uit te maken van de comeback. ‘We zijn officieel terug’, stond er op hun Instagrampagina. ‘We hopen dat jullie de nieuw single even goed vinden als ons!’ We moeten eerlijk toegeven dat de schijf heel catchy is, al verwachten we natuurlijk niets anders van de Dolls. Een goede beat, lyrics die in je hoofd blijven plakken en de steengoede stem van Nicole. Als we naar de videoclip kijken, lijkt het alsof de tijd is blijven stilstaan voor de zangeressen. Ze zien er een voor een nog altijd in topconditie uit en tonen dat graag (terecht!) door de meest nauwsluitende outfits te dragen tijdens hun danspasjes. Veertig is blijkbaar écht het nieuwe dertig of zelfs twintig! Kijk maar naar het optreden van J.Lo (50) en Shakira (43) tijdens de Super Bowl.

Wat onmiddellijk opvalt, is dat Nicole opnieuw een centrale rol speelt. Het is niet enkel haar stem die we horen, ze staat ook de hele clip vooraan in beeld. Benieuwd of dit niet opnieuw stokken in de wielen zal steken van hun muzikale samenwerking. The Pussycat Dolls zouden in april terug op tournee gaan. Voorlopig staan er enkel concerten gepland in Groot-Brittannië, maar wij hopen dat ze daarna hun toer uitbreiden naar Europa met een stop in ons Belgenlandje uiteraard!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: