Home celebs Ashley Graham laat haar pasgeboren zoontje voor het eerst zien in een...

Ashley Graham laat haar pasgeboren zoontje voor het eerst zien in een emotionele video

Samen met haar man Justin Ervin geeft ze ook de naam van hun kleine spruit prijs.

ashley graham
© Getty

Op 18 januari is Ashley Graham bevallen van haar eerste kindje en vandaag stelt ze haar zoontje voor aan de wereld. Zo deelde ze op haar YouTube-kanaal een filmpje waar ze het samen met haar man Justin Ervin heeft over de geboorte van hun kleine spruit.

Midden januari is Ashley Graham bevallen van haar eerste kindje. Ze koos ervoor om het nieuws zelf te delen via Instagram, maar dat deed ze niet met een uitgebreide post. Zo deelde ze een simpel tekstje op haar Instagram Stories. ‘Zaterdag zijn onze levens om 18u ‘s avonds voorgoed veranderd,’ schreef het model. ‘Bedankt voor alle liefde en steun tijdens deze fantastische tijd’, klonk het toen.

Ondertussen is het model klaar om haar zoontje aan de wereld te tonen en dat doet ze samen met haar man Justin Ervin. Zo vertellen ze samen de naam van hun eerste kindje, want ook die bleef tot op vandaag een goed bewaard geheim. Samen kozen ze voor Isaac Menelik Giovanni en in de video geven ze ook mee welke betekenis er achter de naam van het kleintje zit.

Thuisbevalling

Daarnaast vertelt Ashley ook wat meer over de bevalling zelf. Ze heeft er namelijk voor gekozen om thuis te bevallen en tot op vandaag is ze nog enorm blij met die keuze. Voor haar gaf dit een gevoel van controle en mocht ze ervoor gekozen hebben om in het ziekenhuis te bevallen, zou ze naar eigen zeggen veel meer stress gehad hebben. Bekijk het volledige gesprek hieronder.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.