Home celebs ZIEN: Jennifer Lopez (50) en Shakira (43) waren de échte sterren van...

ZIEN: Jennifer Lopez (50) en Shakira (43) waren de échte sterren van de Super Bowl

Het podium stond in vuur en vlam! 🔥

Shakira en J.Lo
© getty

Terwijl de meesten onder ons gezellig lagen te knorren in bed, vond deze nacht in Amerika het prestigieuze sportevent de Super Bowl plaats. Veel niet-Amerikanen weten niet wie die match won, maar wél dat Shakira (43) en Jennifer Lopez (50) de show stalen tijdens de rust met een wervelend optreden.

Bijna even belangrijk als de Super Bowl zelf, is de halftime show tijdens de rust van hét sportevenement van het jaar in de Verenigde Staten. De allergrootste sterren geven traditioneel het allerbeste van zichzelf op het podium en dat voor de ogen van miljoenen mensen binnen en buiten Amerika. Dit keer was het de beurt aan power ladies Shakira en Jennifer Lopez. De wedstrijd ging door in Miami waar veel mensen met Latijns-Amerikaanse roots wonen, dus de keuze voor deze twee toppers met Latijns-Amerikaanse achtergrond was een schot in de roos. Eén van die twee dames is al genoeg om het podium in vuur en vlam te zetten, dus we moeten jullie waarschijnlijk niet vertellen dat ze samen voor een schitterende show zorgden in Miami!

Grootste hits

Twitter werd deze nacht en deze ochtend gek en dat had niet echt iets te maken met de winnaar van de Amerikaanse voetbalmatch. Het waren de twee latina’s die met alle aandacht gingen lopen, en terecht! Ze brachten afzonderlijk hun grootste hits én ze traden samen op.

Dochterlief Emme

Ze nodigden zelfs enkele gasten uit op het podium waaronder Emme, de elfjarige dochter van J.Lo. We wisten al dat de tiener de zangkunsten van haar mama erfde, maar na deze performance weten we zeker dat dochterlief in de voetsporen van J.Lo zal treden. Trotse papa Marc Anthony zag alvast dat het goed was!

Het feit dat de twee zangeressen geen piepkuikens meer zijn met hun vijftig en drieënveertig lentes op de teller, maar er toch ongelooflijk fantastisch uitzagen, deed de monden ook openvallen van verbazing.

En dankzij Shakira – die trouwens jarig was! – en haar tong is er een nieuwe meme geboren:

Wie zijn of haar maandag goed wil starten, kan de hele show (her)bekijken. Dit is de energie en de positieve vibes die wij het hele jaar 2020 willen hebben!

PS: Voor wie het toch wil weten: de Kansas City Chiefs wonnen de wedstrijd.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.