Home celebs HOERA: Nora Gharib is zwanger van haar allereerste kindje

HOERA: Nora Gharib is zwanger van haar allereerste kindje

En laat ons duidelijk zijn: ze straalt!

© JENS MOLLENVANGER

2020 kan voor Nora Gharib al niet meer stuk! De 26-jarige Antwerpse kondigde zonet namelijk op Instagram aan dat ze samen met haar Anson hun allereerste kindje verwachten. En laat ons duidelijk zijn: Nora straalt!

Nora postte op Instagram een prachtige zwart-witfoto waarop we de ‘Patser’-actrice in een nauwsluitende zwarte jurk zien die haar bolle buikje perfect in de spotlight weet te zetten. Het onderschrift ‘Can’t keep this a secret anymore’ neemt alle mogelijke twijfel weg: Nora en haar man Anson verwachten absoluut hun allereerste kindje. Een kleine verrassing toch wel, aangezien ze onlangs op de rode loper van de Gouden K’s verscheen en haar buikje nog niet erg opviel. Oké, haar zuurstokroze jurk benadrukte toen vooral haar taille en liep breed uit, maar toch was onze ‘euro’ nog niet gevallen.

Baby on board! 

De tortelduifjes vormen al sinds ze 15 jaar oud waren een koppel, en stapten in de zomer van 2017 nog in het huwelijksbootje. Het duurde dan ook een tijdje voor Nora’s ouders hun relatie konden accepteren. Maar ondanks die moeilijke start, stralen de twee meer dan ooit. Onder de foto regent het dan ook aan gelukwensen: van K3’tje Marthe tot Lynn Van Royen en Laura Tesoro. Details zoals het geslacht en wanneer de baby precies verwacht wordt, zijn echter nog niet bekend. We keep you posted! 

View this post on Instagram

Can’t keep this a secret anymore … ?

A post shared by ???? (@noragharib) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: