https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Vlaamse influencer Lars Lagaisse ontwerpt filter voor Victoria Beckham

Vlaamse influencer Lars Lagaisse ontwerpt filter voor Victoria Beckham

'Het is nog altijd zo surreëel!'

lars lagaisse en victoria beckham
© Instagram @larslagaisse & getty

Over mode of zingen (alhoewel?) kan je Victoria Beckham niets meer bijbrengen. Als het op Istagramfilters aankomt duidelijk wel, en daarvoor riep de ex-Spice Girl nu de hulp in van de Vlaamse influencer en grafisch designer Lars Lagaisse.

Lars Lagaisse (30) is niet enkel een influencer, maar ook een grafisch designer en de mede-eigenaar van Kaart Blanche. Bij die laatste kan je originele kaartjes, telefoonhoesjes, inpakpapier en T-shirts kopen. Dit alles uiteraard met een hilarisch design. Hij heeft zo’n dikke twintigduizend volgers op Instagram, maar dat kunnen er in de heel nabije toekomst wel eens een pak meer worden. Lars ontwierp onlangs namelijk een gezichtsfilter voor op Instagram waarbij je kon zien welk lid van de bekende familie Kardashian jij bent. Onder anderen Kylie Jenner en Khloé Kardashian probeerden de filter uit en deelden het resultaat op hun sociale media!

Posh Spice barbiepop

Het inspireerde een andere wereldster, niemand minder dan Victoria Beckham, om aan te kloppen bij Lars met de vraag haar eigen face filter te maken. Voor Lars, die al van jongs af aan een grote fan is van de ex-Spice Girl, is dit een droom die werkelijkheid werd. Hij deelde een foto op zijn sociale media waarop te zien is hoe hij als achtjarige sloeber overal zijn Posh Spice barbiepop mee naartoe nam. ‘Wat me net overkwam, is nog altijd zo surreëel’, schreef hij als onderschrift. ‘Ik wil Veebs en haar team bedanken voor deze geweldige ervaring.’ Lars voegde er nog de alleszeggende hashtag #somebodypinchme aan toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met de filter ‘Welke Victoria ben jij?’ kan je kijken welke versie je bent van de celeb: de Spice Girl, de CEO, de mom, de beauty boss, de fitness addict of de cover star. Victoria deelde het resultaat al op haar eigen Instagrampagina en liet haar dochter Harper en zoon Romeo het ook eens uitproberen.

Wil je zelf de gezichtsfilter testen? Ga dan naar het Instagramprofiel van Lars, klik op het hoogtepunt Face Filters, klik bovenaan in de Story op het effectje en dan op ‘proberen’ of ‘effect opslaan’.

Lees ook: