Home celebs Angèle is een van de nieuwe gezichten van Chanel

Angèle is een van de nieuwe gezichten van Chanel

De zangeres is te bewonderen in hun nieuwe zonnebrillencampagne.

Angèle
© getty

Angèle maakt niet enkel naam als steengoede zangeres, maar nu ook als internationaal model. Ze is namelijk een van de nieuwe gezichten voor de lentecollectie van zonnebrillen van het bekende designermerk Chanel.

Dat Angèle (24) een uitstekend stijlgevoel heeft, konden we al meermaals bewonderen tijdens haar optredens. De zangeres volgt de laatste nieuwe trends op de voet en ze is zeker en vast geen grijze muis als het op mode aankomt. Ze wordt vaak gespot met gewaagde outfits of kleurrijke combinaties, en we zouden met veel plezier de inhoud van haar dressing willen copy-pasten in onze kleerkast!

Een boontje voor de artieste

Dat ontging ook de knappe koppen bij het bekende designermerk Chanel niet. Zij kozen Angèle als een van de nieuwe gezichten van hun zonnebrillencampagne voor komende lente. De Belgische poseert naast andere celebs zoals Pharrell Williams. Ze heeft een ovalen exemplaar met parelketting op haar snoet en straalt zo hard dat we bijna zelf een zonnebril nodig hebben!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is duidelijk dat Chanel een boontje heeft voor de artieste. Zo zat ze vorig jaar in december op de eerste rij van hun modeshow in Le Grand Palais in Parijs, in het goed gezelschap van Kristen Stewart en Lily-Rose Depp. Naast Angèle en Pharrell zijn ook actrices Isabelle Adjani en Margaret Qualleyen, en muzikant Sébastien Tellier te bewonderen in de gloednieuwe campagne. De collectie bestaat uit vijf monturen die een voor een de fascinerende persoonlijkheid van de muze benadrukt. Vanaf maart kan je een exemplaar scoren in een van de winkels of online. Dat geeft ons net genoeg tijd om nog wat te sparen ?.

© getty

Lees ook: