https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion YASSS: Costes opent binnenkort ook in Hasselt de deuren

YASSS: Costes opent binnenkort ook in Hasselt de deuren

Het is voor het Nederlandse kledingmerk al de vierde winkel in ons land.

shoppen
© Getty

Woon jij in (de buurt van) Hasselt en ben je een grote fan van het kledingmerk Costes? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want het Nederlandse merk opent er binnenkort de deuren in de binnenstad. Het is voor de winkelboetiek trouwens al de vierde winkel in ons land!

Kledingmerk Costes wordt steeds populairder in ons land en daar speelt het merk graag op in. De Nederlandse winkelboetiek opende op korte tijd al drie winkels in ons land namelijk in Antwerpen, Brussel en Gent. Bovendien kan je ondertussen ook online bestellen op de website. Iets wat voordien enkel mogelijk was als je in Nederland woonde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wegens succes opent het merk binnenkort nog een vierde winkel in ons land en dit keer kozen ze voor Hasselt. Zo zouden ze hun zinnen gezet hebben op het pand in de Demerstaart dat momenteel gehuurd wordt door The Sting. Om dit mogelijk te maken, moeten er dus eerst een aantal zaken veranderen. Eerst en vooral trekt H&M weg uit de binnenstad en heropenen ze hun winkel in Quartier Bleu. Deze opent er begin maart de deuren. Als gevolg verhuist The Sting naar het voormalige pand van H&M en zo kan Costes de deuren openen op het adres van The Sting. Een hele boterham, dus!

Een exacte openingsdatum is er echter nog niet, maar vermoedelijk zal dit ook gedurende de maand maart zijn. Net op tijd om je lentegarderobe er wat aan te dikken!

Nog meer shopplezier: