Home celebs Zwangere Natalia (39) deelt intieme naaktfoto op Instagram: ‘Heftig, alle veranderingen in...

Zwangere Natalia (39) deelt intieme naaktfoto op Instagram: ‘Heftig, alle veranderingen in mijn lichaam’

'Meisjes en vrouwen, hou van je lichaam!'

natalia
© VTM

Natalia is momenteel hoogzwanger van haar allereerste kindje. Om te vieren wat een vrouwenlichaam allemaal kan doen, postte de zangeres een mooie naaktfoto van zichzelf op Instagram.

Natalia tranformeerde vorig jaar in september een vrijdag de dertiende om tot een heel mooie dag! Ze maakte toen namelijk bekend op Instagram dat ze zwanger is. Het is het allereerste kindje voor de zangeres en haar vriend Frederik Binst. ‘We zijn enorm enthousiast en we genieten ten volle van elk moment’, schreef ze toen bij een foto van haar beginnend babybuikje.

View this post on Instagram

A decision made in love, with love…and ‘poof’!! Suddenly, magic happens… I really never experienced anything more ‘meant to be’ than this… there’s excitement all over the place, while we enjoy every step of the way in full conciousness. ❤️ I cherish the ability to carry a child…and this is an occasion to appreciate and keep loving my female body…?? #newlife #friday13 #luckynumber #expecting #march2020 #love #littlewonder #13weeksand5days #pregnant #exciting #happy #scaredtoosometimes #newera #babyloading #ourbaby #lovebaby #startofsomethingnew #leftwithabang #camebackpregnant #intheoven #madeonholiday #happiness #sagittarius #pisces #prouddaddy @binstfrederik Pics taken by @eyckmansarlette

A post shared by Natalia Druyts (@nataliamusic) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Hou van je lichaam’

In een andere post op haar sociale media verklapte ze niet veel later ook al het geslacht. Het koppel organiseerde een reveal party met een ballonnenmuur. In een van die exemplaren zat roze glitter of blauwe glitter, respectievelijk voor een meisje of jongen. Ze deelden hun familie en vrienden op in twee teams die om beurt een pijltje mochten gooien. Na verschillende pogingen vloog er plots roze glitter uit een ballon en werd dus duidelijk dat de zangeres een dochtertje verwacht.

Natalia telt momenteel af naar de bevalling. Met nog zes weken te gaan, deelde ze een intieme naaktfoto op Instagram. Ze doet dit omdat ze het vrouwelijke lichaam in de kijker wil zetten, in welke vorm dan ook. Ze hoopt dames aan te sporen om ook van hun eigen lijf te houden, want het is tot zoveel in staat! ‘Meisjes en vrouwen, hou van je lichaam. Het is de eerste en belangrijkste relatie waar je trots op moet zijn, want het zal er altijd zijn! Wens alsjeblieft geen bepaalde onderdelen weg, maar omarm ze. En wees trots op je kwetsbaarheid als je een leven in je draagt.’

Grootste avontuur

Als je zwanger bent, verandert je lichaam en dat is voor velen niet gemakkelijk te aanvaarden. Natalia wil alle vrouwen op deze manier een hart onder de riem steken. ‘Heftig, alle veranderingen in mijn lichaam’, schrijft ze bij de foto. ‘Vooral hormonaal dan. Maar ik vertrouw er oh-zo hard op. Zoals ik al dacht, is dit het grootste avontuur dat ik nog niet was aangegaan.’ Ze voegde er nog de veelzeggende hashtags #nofear maar #ohfear aan toe. Geen angst Natalia, je straalt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat bekende collega’s reageerden al enthousiast op de kunstzinnige beelden. ‘Ge zijt prachtig’, schreef Evi Hanssen. ‘Ma jongens, hoe schoon’, typte Anke Buckinx. Nathalie Meskens vond haar beste vriendin ook ‘gorgeous’ en Kelly Pfaff vond dat Natalia er ‘stralend uitziet’. Astrid Coppens en Josje postten dan weer lachende gezichtjes met hartjes al oogjes in de comments.

Nog wat baby-inspiratie: