Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Meisjes en vrouwen, hou van je lichaam!'

Zwangere Natalia (39) deelt intieme naaktfoto op Instagram: ‘Heftig, alle veranderingen in mijn lichaam’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Natalia is momenteel hoogzwanger van haar allereerste kindje. Om te vieren wat een vrouwenlichaam allemaal kan doen, postte de zangeres een mooie naaktfoto van zichzelf op Instagram.


Natalia tranformeerde vorig jaar in september een vrijdag de dertiende om tot een heel mooie dag! Ze maakte toen namelijk bekend op Instagram dat ze zwanger is. Het is het allereerste kindje voor de zangeres en haar vriend Frederik Binst. ‘We zijn enorm enthousiast en we genieten ten volle van elk moment’, schreef ze toen bij een foto van haar beginnend babybuikje.

‘Hou van je lichaam’


In een andere post op haar sociale media verklapte ze niet veel later ook al het geslacht. Het koppel organiseerde een reveal party met een ballonnenmuur. In een van die exemplaren zat roze glitter of blauwe glitter, respectievelijk voor een meisje of jongen. Ze deelden hun familie en vrienden op in twee teams die om beurt een pijltje mochten gooien. Na verschillende pogingen vloog er plots roze glitter uit een ballon en werd dus duidelijk dat de zangeres een dochtertje verwacht.

Natalia telt momenteel af naar de bevalling. Met nog zes weken te gaan, deelde ze een intieme naaktfoto op Instagram. Ze doet dit omdat ze het vrouwelijke lichaam in de kijker wil zetten, in welke vorm dan ook. Ze hoopt dames aan te sporen om ook van hun eigen lijf te houden, want het is tot zoveel in staat! ‘Meisjes en vrouwen, hou van je lichaam. Het is de eerste en belangrijkste relatie waar je trots op moet zijn, want het zal er altijd zijn! Wens alsjeblieft geen bepaalde onderdelen weg, maar omarm ze. En wees trots op je kwetsbaarheid als je een leven in je draagt.’

Grootste avontuur


Als je zwanger bent, verandert je lichaam en dat is voor velen niet gemakkelijk te aanvaarden. Natalia wil alle vrouwen op deze manier een hart onder de riem steken. ‘Heftig, alle veranderingen in mijn lichaam’, schrijft ze bij de foto. ‘Vooral hormonaal dan. Maar ik vertrouw er oh-zo hard op. Zoals ik al dacht, is dit het grootste avontuur dat ik nog niet was aangegaan.’ Ze voegde er nog de veelzeggende hashtags #nofear maar #ohfear aan toe. Geen angst Natalia, je straalt!

Heel wat bekende collega’s reageerden al enthousiast op de kunstzinnige beelden. ‘Ge zijt prachtig’, schreef Evi Hanssen. ‘Ma jongens, hoe schoon’, typte Anke Buckinx. Nathalie Meskens vond haar beste vriendin ook ‘gorgeous’ en Kelly Pfaff vond dat Natalia er ‘stralend uitziet’. Astrid Coppens en Josje postten dan weer lachende gezichtjes met hartjes al oogjes in de comments.

Nog wat baby-inspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '