Home LOL LOL: vader brengt hilarische coronaparodie van Adeles single ‘Hello’

LOL: vader brengt hilarische coronaparodie van Adeles single ‘Hello’

chris mann
© YouTube: Chris Mann Music

De coronacrisis blijkt voor veel mensen een bron van creativiteit te zijn. Denk maar aan alle challenges, memes en quotes die je de afgelopen weken zag voorbijkomen. Nu hebben we opnieuw een originele creatie gespot. Chris Mann, een voormalige kandidaat van de Amerikaanse ‘The Voice’, heeft namelijk een heerlijke parodie van Adeles hitsingle ‘Hello’ gebracht. Luister zelf maar!

De Amerikaanse zanger Chris Mann die in het verleden deelnam aan ‘The Voice’ heeft deze week een hilarische video op zijn YouTubekanaal gepost. Zo besloot hij om ‘Hello’ van Adele te coveren, maar dan wel met lyrics die aangepast zijn aan de huidige coronacrisis.

Het bleef ook niet alleen bij de tekst, want Chris nam meteen ook een aangepaste videoclip op. Zo zie je hoe de zanger continu met zijn gezicht tegen het raam geplakt staat, want ook hij mag natuurlijk zijn kot niet uit. We zouden zeggen: oordeel vooral zelf, maar bij ons staat de hilarische video alvast een hele dag on repeat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Chris nam trouwens nog enkele andere covers op. Zo bracht hij nog een coronaversie uit van ‘My Sharona’ van The Knack en stak hij ook ‘Vogue’ van Madonna in een aangepast jasje.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.