Home LOL #QuarantineLife: zo overleven deze Twitteraars de quarantaine (niet?) met hun partner

#QuarantineLife: zo overleven deze Twitteraars de quarantaine (niet?) met hun partner

Bij jullie nog alles koek en ei?

© Toa Heftiba via Unsplash

Elke relatie kent zo zijn ups en downs, en al zeker wanneer we plots 24 op 7 met elkaar opgescheept zitten in dezelfde ruimte. Erger jij je na bijna twee weken quarantaine ook aan je lief zijn/haar muzieksmaak, sokken die overal verspreid liggen, doemscenario’s en alles dat daartussen zit? Wees gerust, want je bent heus niet alleen. Ook deze (gelukkig getrouwde/samenwonende) Twitteraars zijn nu al aan het einde van hun Latijn.

In 280 woorden al je ergernissen proberen te uiten, het is onmogelijk. Gelukkig zegt een foto soms meer dan duizend woorden. O zo herkenbaar!

En dan moet het ergste nog komen, want het zijn niet die rondslingerende zakdoeken en sokken die ons het meeste parten spelen, maar wel de vreemde lichaamseigenschappen die ons na al die jaren plots wel héél hard opvallen.

Toegegeven, we zijn intussen allemaal een beetje paranoïde geworden en zijn zelfs thuis niet helemaal meer op ons gemak. 1,5 meter afstand houden graag!

Anderen zien er dan weer totaal geen graten in en zijn volledig voorbereid op de quarantaine, maar of de partner daarmee gediend is? Dat is een ander verhaal, natuurlijk.

En gelukkig is er nog altijd eten om het achteraf goed te maken.

En hoeven jullie je voor een keer geen zorgen te maken over een lege bankrekening op het einde van de maand.

Ook de communicatie loopt sinds de quarantaine niet meer bij elk gezin van een leien dakje. Waar jullie voor de coronacrisis uren konden babbelen en mopjes konden maken, ergeren jullie zich nu dood aan de kleinste misplaatste opmerkingen.

Als jullie elkaar überhaupt nog verstaan…

En als praten al niet meer lukt, dan beginnen we gewoon te zingen. Problem solved! 

De verveling begint bij de meeste koppels nu écht toe te slaan. Ze halen dan ook alles, maar echt alles, uit de kast om er toch nog het beste van te maken.

Gelukkig kunnen de meesten van ons zich – ondanks die kleine meningsverschillen – zich nog steeds heel nuttig bezighouden. Keep up the good work and stay healthy! 

Nou ja, nuttig is misschien niet helemaal het juiste woord…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.