Home LOL ZIEN: Twitteraar maakt nieuwe versie van grootste hit van Queen ‘Bohemian Rhapsody’

ZIEN: Twitteraar maakt nieuwe versie van grootste hit van Queen ‘Bohemian Rhapsody’

Met 'Coronavirus Rhapsody' maant hij iedereen nog maar eens aan om binnen te blijven.

coronavirus rhapsody
© vidar nordli mathisen via unsplash & Twitter @danajaybein

Het lijkt er sterk op alsof we het coronavirus eindelijk ernstig nemen. In deze tijden van quarantaine kan een beetje humor de pijn verzachten en daarom goot Twitteraar en komiek Dana Jay Bein ‘Bohemian Rhapsody’, de grootste hit van Queen, in een nieuw jasje. Zijn bedoeling: ons nog maar eens aanmanen om zeker en vast binnen te blijven.

De verschrikkelijke pandemie richt wereldwijd heel wat schade aan, maar we mogen natuurlijk niet vergeten om te blijven lachen. Niet alleen tijd, maar ook humor heelt immers alle wonden. Komiek Dana Jay Bein haalde daarom zijn creatieve pen boven en maakte een nieuwe versie van de grootste hit van Queen: ‘Bohemian Rhapsody’. Hij noemde het liedje ‘Coronavirus Rhapsody’ en de boodschap is duidelijk: blijf in uw kot, zo kan je levens redden!

Blijf thuis!

Dana postte zijn nieuwe lyrics in verschillende tweets waarin hij nog maar eens de essentiële beschermingsmaatregelen herhaalt: was je handen, kom niet aan je gezicht en vooral blijf thuis. Met meer dan een half miljoen (!) likes kan zijn humoristische aanpak op heel wat enthousiasme rekenen.

Zangkunsten

Deze nieuwe versie zélf inzingen, ging een stapje te ver voor Dana. Gelukkig inspireerde hij heel wat andere mensen om wel hun beste zangkunsten boven te halen. Dit is het resultaat:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.