Home celebs BELUISTER: zo klinkt ‘Fever’, het nieuwe nummer van Angèle en Dua Lipa

BELUISTER: zo klinkt ‘Fever’, het nieuwe nummer van Angèle en Dua Lipa

Wat vinden jullie van het resultaat?

fever angèle dua lipa
© Getty

Vorig weekend wisten we jullie te vertellen dat de collab tussen Angèle en Dua Lipa officieel een feit is en ondertussen kunnen we al naar het resultaat luisteren. De dames hebben namelijk net hun nieuwe single ‘Fever’ vrijgegeven en die klinkt ongeveer zo!

‘Ik denk dat er iets op komst is met Dua Lipa’, liet Angèle vorige week weten op haar Instagramaccount. De geruchten dat de twee zangeressen samen een single zouden uitbrengen, deden al een tijdje de ronde, maar vorig weekend werd het nieuws pas officieel bevestigd.

Fever

Hoe de samenwerking er precies zou uitzien en wanneer deze gelanceerd zou worden, verklapte de zangeres nog niet, maar we moesten er gelukkig niet lang op wachten. Dua Lipa en Angèle zwierden namelijk enkele uren geleden hun gloednieuwe single ‘Fever’ online.

Fans van het duo kunnen het nummer dan ook vanaf nu beluisteren via Spotify en YouTube. Het lijkt er bovendien op dat heel wat mensen zaten te wachten op het resultaat van hun collab. Zo wist de single al meer dan 482.000 views te verzamelen en de track is nog eens trending ook! Heb je de kans nog niet gehad om ‘Fever’, de gloednieuwe single van Angèle en Dua Lipa, te beluisteren? Druk hieronder dan snel op ‘play‘!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: