https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Samsonbaasjes Gert en Marie Verhulst brengen voor de eerste keer een duet

Samsonbaasjes Gert en Marie Verhulst brengen voor de eerste keer een duet

'We worden niet de nieuwe Nicole en Hugo', verzekert Gertje ons.

Gert en Marie Verhulst
© Eén

Gert en Marie Verhulst waren gisteren samen te gast in de talkshow ‘Vandaag’ op Eén. Daar brachten het oude én het extra baasje van Samson voor de allereerste keer een duet. Papa en dochter kozen niet voor ‘Samsonrock’ of ‘We gaan naar de maan’, maar voor een ingetogen klassieker.

Marie Verhulst nam de taak van haar papa Gert over om voor de bekendste én tofste hond van Vlaanderen – of eigenlijk de wereld! –  te zorgen. Na dertig jaar gaf Gertje de fakkel, of beter gezegd Samson, door aan zijn lieftallige dochter. Voor ons was het een kleine shock, want wij groeiden natuurlijk op met dit duo en het vertrek van Gert betekende het einde van een tijdperk. Marie doet het gelukkig supergoed en de nieuwe afleveringen zien er – we hadden niks anders verwacht –  geweldig uit! De twee baasjes waren gisteren te gast bij Danira in de talkshow ‘Vandaag’ en daar zorgden ze voor een primeur.

Eenmalig optreden

Ze brachten voor de allereerste keer samen een duet. Terwijl wij eigenlijk stiekem hoopten dat ze ‘Samsonrock’, ’10 Miljoen’ of ‘In de disco’ zouden brengen, kozen ze toch voor een ander nummer. Het werd de ingetogen klassieker ‘De glimlach van een kind’ van de bekende Nederlandse zanger Willy Alberti. Gert waarschuwde ons wel op voorhand dat dit een eenmalig optreden was. ‘Dit is een gelegenheidsding’, aldus Gert. ‘Het is niet dat we vanaf nu de nieuwe Nicole en Hugo zijn.’

Samen met je kind op het podium staan, blijft toch een speciaal moment en Gert is een heel emotionele man, dus we hadden een aantal traantjes verwacht. Maar deze keer kon hij de waterlanders toch binnenhouden. Benieuwd hoe de familie Verhulst klonk? Bekijk dan zeker onderstaande video.

‘Samson & Marie’

Ze hadden het natuurlijk ook even over de nieuwe afleveringen van ‘Samson & Marie’. Gert gaf toe dat het toch wel een beetje vreemd was om te zien. ‘Ik heb moeite om er naar te kijken’, aldus Gert. ‘Niet omdat ik het niet ben, maar omdat het mijn eigen dochter is. Ik kijk ook niet graag naar mezelf op tv en zij ligt in het verlengde van mezelf, dus ik denk dat het daarmee te maken heeft.’ Hij wou ook niet echt zijn mening geven, maar dit kon hij wél kwijt: ‘De dingen die ik wel gezien heb, zijn goed.’ Kort en krachtig, maar zo heeft Marie toch zijn zegen! Blijkbaar strooien ze bij de familie Verhulst naar eigen zeggen niet met complimentjes, maar Gert vertelde wel dat hij trots is op zijn dochter én zoon Viktor die trouwens de scenario’s van de nieuwe afleveringen schrijft.

Lees ook: