Home Lifestyle ‘De Mol’-kandidaten van afgelopen seizoen hielden een reünie

‘De Mol’-kandidaten van afgelopen seizoen hielden een reünie

Bruno stelde zijn tuin ter beschikking en de sfeer zat er goed in.

de mol
© vier

Het VIER-programma ‘De Mol’ levert niet alleen heerlijke televisie op, maar ieder jaar opnieuw wordt er ook een heel hechte vriendengroep gevormd. De kandidaten van het vorige seizoen zijn daar natuurlijk geen uitzondering op en kwamen enkele dagen geleden voor de eerste keer sinds de opnames allemaal opnieuw samen.

Hoe gespannen de sfeer soms is tijdens de opnames van ‘De Mol’, want die verdomde saboteur deed de opdracht weer faliekant mislukken waardoor de groep veel centjes misliep, zo uitbundig is het weerzien na een lange tijd. Normaal gezien komen alle kandidaten opnieuw samen voor de grote onthulling van de Mol, maar deze finale-aflevering verliep eerder dit jaar door de coronacrisis een beetje in mineur via videochat.

Verjaardagsfeestje met de bubbel

Het is pas een paar dagen geleden, ter ere van de verjaardag van Bruno, dat alle tien de kandidaten voor de allereerste keer weer bij elkaar waren. Deze reünie vond plaats in zijn tuin en als we de foto’s mogen geloven, was het er enorm gezellig. ‘Nog een proficiat met uw verjaardag Bruno! Dikke merci voor een topontvangst‘, schreef Bart bij een foto op Instagram van de vrolijke bende.

Ook Christian deelde drie kiekjes. De eerste is een groepsfoto met een iets ander uitzicht dan die eerste die genomen werd na de beginopdracht hoog op de berg in Griekenland. Iedereen staat er uiteraard op met een grote glimlach. Ook op de andere beelden in de loungezetels zat de sfeer er goed in. ‘1st 10/10 DeMol2020 Reunion’, lacht Christian.

De gastheer zelf kon zich geen mooiere verjaardag inbeelden dan met deze briljante bubbel. ‘Wie zit er nu allemaal in mijn tuintje? Mol 2020-reünie EINDELIJK’, schreef hij onder zijn post.

Het afgelopen seizoen van ‘De Mol’ was opnieuw een kijkcijferkanon. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen werden vlak na de laatste aflevering geopend, en waren na amper enkele uren al helemaal volzet. De opnames vinden normaal gezien dit najaar plaats. Het is wel nog even afwachten hoe dit alles zal verlopen met de coronacrisis.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.