Home Lifestyle Inschrijvingen voor ‘De Mol 2021’ zijn na enkele uren al volzet

Inschrijvingen voor ‘De Mol 2021’ zijn na enkele uren al volzet

De opnames vinden normaal gezien dit najaar plaats.

De Mol 2021
© VIER

‘De Mol’ is populairder dan ooit! Na de spannende finale van gisterenavond kon je je inschrijven voor het volgende seizoen, maar de 5.000 plaatsen waren na slechts enkele uren al ingevuld.

We zagen gisteren in een spannende finale – opgepast, spoiler alert! – hoe Jolien won. Zij wist haar goede maatje Alina te ontmaskeren als de meestersaboteur. De jongste Mol ooit zorgde voor een historisch lage groepspot, dus hoedje af voor de ‘kleine Rus’ zoals ze zich al lachend zelf noemde. De laatste aflevering van dit seizoen was nog maar net gedaan of je kon je al inschrijven voor ‘De Mol 2021’. ‘Beste toekomstige vrienden’, aldus Gilles De Coster. ‘Het zijn rare tijden, maar bij ‘De Mol’ proberen we toch al voorzichtig naar de toekomst te kijken.’

5000 gelukkigen

Voor dit afgelopen seizoen schreven maar liefst 14.000 mensen tussen de 18 en 70 jaar zich in. Daarom besloot de productie het dit keer anders aan te pakken en het aantal inschrijvingen te beperken. De eerste 5000 gelukkigen mogen meestrijden voor een plaatsje in de nieuwe afleveringen. Wie er nog een nachtje over wou slapen of even nadenken over een origineel filmpje is er aan voor de moeite, want slechts na enkele uren waren de inschrijvingen al volzet. ‘Dit formulier is afgesloten. Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven’, staat er te lezen op de website van VIER.

Nu ligt de zware taak bij de productie van het programma om uit die duizenden potentiële deelnemers er tweehonderd te selecteren die op gesprek mogen. Uiteindelijk worden daaruit de tien lucky bastards gekozen die zich mogen opmaken voor het avontuur van hun leven. Het nieuwe seizoen wordt normaal gezien dit najaar opgenomen. Het is dus nog even afwachten of de coronacrisis geen roet in het eten gooit. Wij kijken er alleszins nu al naar uit!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.