Home Lifestyle Hotspots Je kan deze zomer zélf ‘De Mol’ spelen in deze gezellige pop-upbar...

Je kan deze zomer zélf ‘De Mol’ spelen in deze gezellige pop-upbar aan de kust

De VR-game zal op 1 juli in première gaan in het De Mol Café in Blankenberge. Daarna zal je het spel ook kunnen spelen in Hasselt, Antwerpen, Gent en Kortrijk.

© VIER

Dat reisje naar Griekenland zit er deze zomer misschien niet in, maar dankzij VIER kan je deze zomer toch nog van de Griekse sfeer genieten. De televisiezender sloeg namelijk de handen in elkaar met The Park om het legendarische programma ‘De Mol’ deze zomer niet naar je televisie of Griekenland, maar wel naar onze kust te brengen. Het tofste aan heel het concept? Je kan zélf deelnemen aan het spel.

Molloten, unite! De fans van ‘De Mol’ kunnen deze zomer naar Blankenberge afzakken, want VIER pakt in de kuststad uit met een gloednieuw concept: De Mol aan Zee. Momenteel is de televisiezender samen met Rodenbach en eventpartner TWICE entertainment een heuse pop-up uit de grond aan het stampen die de naam De Mol Café zal dragen. Binnenkort zal je in het gebouw of op het buitenterras (mét zeezicht) kunnen smullen van lekkere hapjes en frisse drankjes, en dat in Griekse sferen.

VR-spel

En daar stopt het niet, want je zal in de pop-up ook zelf een echte mol in jou naar boven kunnen halen. The Park, een dochteronderneming van Telenet, werkte de voorbije maanden samen met Woestijnvis om een spannende VR-ervaring die volledig in het teken van ‘De Mol’ staat op je los te laten. De bedoeling van het virtualrealityspel is dat je samen met je bubbelmaatjes op zoek gaat naar de Mol van de groep. Tijdens die queeste moet je, net zoals in het programma, avontuurlijke opdrachten uitvoeren en jezelf meermaals op de proef stellen.

‘De voorbije seizoenen scoorde “De Mol” elke week opnieuw meer dan een miljoen kijkers. Het programma was absolute marktleider op zondagavond in Vlaanderen en een zeer sterk merk. De dag van de finale liepen er meer dan 10.000 inschrijvingen binnen voor het nieuwe seizoen. Maar aangezien we maar tien mensen fysiek kunnen meenemen op reis willen we met De Mol aan Zee toch een antwoord en vooral een bijzonder fijne ervaring geven aan de vele fans’, liet programmadirecteur Annick Bongers in een persbericht weten.

In de pop-up zal er uiteraard rekening worden gehouden met de Covid-19-maatregelen. De VR-game zal op 1 juli in première gaan in Blankenberge en vanaf 2 juli ook speelbaar zijn in de andere playgrounds van The Park in Hasselt, Antwerpen, Gent en Kortrijk. Reserveren kan vanaf vandaag via www.vier.be. De pop-up Mol aan Zee zal vanaf 1 juli tot en met 13 september, als ook de laatste twee weekends van september toegankelijk zijn voor publiek, en dat van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.