Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Daft Hotel

Je kan ervoor kiezen om te overnachten op de cosy glamping of in het hotel.

WEEKENDTIP: geniet van livemuziek, food, natuur én gezelligheid tijdens Daft Sessions in Malmedy

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Onze festivalagenda staat al zo goed als vol, maar we gaan er toch nog een evenementje aan toevoegen: Daft Sessions in Malmedy. Tijdens het intieme concertweekend kan je de beentjes losgooien én luxueus overnachten op de aanpalende glamping.

Wist je dat een van Europa’s grootste residentiële muziekstudio’s in onze Ardennen verborgen ligt? Daft Studios in Malmedy is intussen al vijf jaar lang de tweede thuis van heel wat (inter)nationale artiesten, en om die verjaardag te vieren organiseren de oprichters van het creatief complex een muzikaal en vooral magisch weekend.

Unieke rondleiding

Liveconcerten, akoestische sets rond het kampvuur, een 100 % Belgische line-up, dj-sets in de tuin, foodtrucks, een zomerbar waar lokale biertjes worden geserveerd, een exclusieve rondleiding in de muziekopnamestudios waar onder meer Bazart, Zwangere Guy en Portland al muziek opnamen, een klein strandje waarop je kan aperitieven... Gezelligheid duidelijk troef tijdens Daft Sessions! Om dan nog te zwijgen van de unieke groene omgeving waarin je vertoeft.

Wie er van 24 juni tot en met 26 juni graag zelf de sfeer wil opsnuiven, kan ervoor kiezen om in het Daft Hotel een hotelkamer te boeken of te overnachten op de cosy glamping van het hotel. Voor een weekendje in zo’n tent betaal je € 299 voor vier personen, voor een hotelkamer voor twee personen betaal je € 319. Met je boeking heb je ook meteen toegang tot het festivalterrein. Wees er wel snel bij, want de tickets zijn beperkt. Wie er liever een daguitstap van maakt, kan via de webshop ook tickets zonder verblijf kopen. Op daftsessions.be vind je de line-up terug.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '