Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Op de twee zonneterrassen kan je genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Je kan deze zomer opnieuw zélf ‘De Mol’ spelen in een pop-up in Blankenberge

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Geen reisje richting de Canarische Eilanden gepland? Dankzij Play4 kan je er deze zomer toch heen. De televisiezender sloeg namelijk opnieuw de handen in elkaar met The Park om het legendarische programma ‘De Mol’ naar onze kust te brengen.

Molloten, unite! Fans van ‘De Mol’ kunnen deze zomer weer naar Blankenberge afzakken om er een hele zomer lang te genieten van ‘De Mol aan Zee’. Je kan je er in de pop-up laten onderdompelen door het legendarische programma en in het gebouw of op een van de buitenterrassen (mét zeezicht) smullen van lekkere hapjes en frisse drankjes.

VR-spel

In de pop-up zal je ook zelf een echte mol in jou naar boven kunnen halen. The Park, een dochteronderneming van Telenet, komt opnieuw met een spannende VR-ervaring die volledig in het teken van ‘De Mol‘ staat. De bedoeling van het virtualrealityspel is dat je samen met je vrienden, familie of collega’s op zoek gaat naar de Mol van de groep. Tijdens die queeste moet je, net zoals in het programma, avontuurlijke opdrachten uitvoeren en jezelf meermaals op de proef stellen.

De pop-upbar opent op 1 juli zijn deuren en blijft open tot en met 4 september. Via GoPlay maak je kans op een duoticket voor de VIP-opening, maar daarvoor moet je, zoals Yens, Sven en Uma, wel eerst een bom zien te ontmantelen... Goed om te weten: het VR-spel van ‘De Mol’ kan je ook spelen in de andere playgrounds van The Park in Hasselt, Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent en Kortrijk. Reserveren kan via theparkplayground.com. Reserveren voor De Mol aan Zee doe je dan weer op demolaanzee.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '