Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Een nieuwe spin-off om de leegte na de seizoensfinale van 'Familie' op te vullen!

TEASER: VTM komt met een webreeks over ‘Familie’-personages Raven en Louise

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De zomer komt eraan en de seizoensfinale van ‘Familie’ is in zicht! Maar niet getreurd, want VTM komt, net zoals vorig jaar trouwens, met een leuk alternatief! Er komt namelijk een webreeks over de personages Raven en Louise.

Elke zomer is het hetzelfde liedje: VTM last voor z’n populaire programma ‘Familie’ een zomerstop in en laat bij fans zo telkens een leegte achter. Maar net zoals vorig jaar, toen was er ‘Het Geheim van Raven’, is er een fijn alternatief voor de Vlaamse soap. De zender lanceert vlak na de seizoensfinale op 24 juni een nieuwe webreeks. En dat met Raven en Louise in de hoofdrollen.

‘Raven & Louise in het nauw’

De spin-off krijgt als naam ‘Raven & Louise in het nauw’. Daarin trekt het duo er samen op uit, maar de trip mondt al snel uit in een ware nachtmerrie… VTM belooft heel wat suspense, avontuur, romantiek en zelfs een stevige dosis horror. Spannend!

‘Raven & Louise in het nauw’ is vanaf vrijdag 24 juni na de seizoensfinale van ‘Familie’ om 21u05 exclusief te zien op VTM GO. Wekelijks krijg je elke vrijdagochtend een nieuwe aflevering te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '