Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Illumination/VTM/Channel 4

Van een realityprogramma à la ‘Geordie Shore’ tot ‘B&B zoekt Lief’: dit wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De zomer is vanaf morgen in het land en onze tv-gids wordt daarmee ook dunner en dunner. Maar niet getreurd: wij vonden toch vijf interessante kijktips voor jou. Van een realityprogramma à la ‘Geordie Shore’ tot ‘B&B zoekt Lief’: dit wil je deze week zien.

B&B zoekt Lief

Geen boeren die op zoek zijn naar hun perfect match, maar wel B&B-uitbaters die als God in Frankrijk leven. De realityreeks volgt zes Vlamingen die nog naar één ding verlangen: een goed lief.

Vanaf 20 juni elke maandag t.e.m donderdag om 20u35 op VTM.

Party Island: Summer in Zante

Fan van realityprogramma’s à la ‘Geordie Shore’? Dan is het Britse ‘Party Island: Summer in Zante’ vast iets voor jou! In de Britse minireeks volgen we verschillende jongeren die de tijd van hun leven beleven op het Griekse feesteiland Zante.

Vanaf 22 juni elke woensdag om 23u op VTM 2.

I Don’t know how she does it

In deze romantische komedie zien we Sarah Jessica Parker als Kate, een hardwerkende moeder die de perfecte balans probeert te vinden tussen privé en werk.

Donderdag 23 juni om 20u35 op Play5.

The Secret Life of Pets 2

In dit vervolg gaan Max en zijn vrienden de stad uit met hun baasjes, trekken ze naar het platteland en beleven ze nieuwe avonturen.

Zaterdag 25 juni om 20u25 op VTM.

Alice Through the Looking Glass

Alice keert via een magische spiegel terug naar Wonderland. Eenmaal daar ontdekt ze dat Mad Hatter verdrietig is en moet ze hem zien te redden door de Chronosphere te lenen en terug te keren in de tijd.

Zondag 26 juni om 18u30 op VTM 3.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '