Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Zijn geheim kwam gisteren eindelijk aan het licht, maar het gevaar is nog niet geweken...

Tim uit ‘Thuis’ krijgt een eigen spin-off

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Niet alleen in ‘Familie’ gaat het er heftig aan toe, ook ‘Thuis’-fans zitten op het puntje van hun stoel. Gisterenavond kwam het geheim van Tim eindelijk aan het licht, maar daarmee is het gevaar nog niet geweken. Voor wie helemaal in de ban is van Tims operatie, hebben we goed nieuws, want Eén lost zijn videodagboek!

Opgelet: spoilers!

Tim uit ‘Thuis’ krijgt zijn eigen korte spin-off. Al wéken vragen we ons af of de eens zo betrouwbare agent effectief corrupt geworden is. Gisterenavond werden we (gelukkig maar!) gerustgesteld, want uit de aflevering bleek dat Tim al die tijd al als undercoveragent infiltreerde in de business van drugsgigant Chris, en dus niet onder een hoedje met hem speelt. Oef!

Drama, liefde en spanning

We mogen nog niet te enthousiast zijn, want het gevaar ligt nog steeds op de loer. Volgende week vrijdag pakt Eén voor de seizoensfinale uit met een spannende dubbelaflevering, en daarin staat er nog heel wat op het spel. Zo is de kans groot dat Chris het lentefeest van Hannah én de belangrijke loopwedstrijd van Zihame zal verstoreren. Zal Tim hem op tijd kunnen stoppen of ontdekt Chris Tims geheim en neemt hij wraak?

chris uit thuis
© Eén

In aanloop naar de spannende seizoensfinale lost Eén volgende week een korte spin-off. Na elke aflevering zal je op Instagram, Facebook en VRT NU namelijk naar een fragment uit het videodagboek van Tim kunnen kijken. In ‘Tim Undercover’ doet hij uit de doeken wat hij tijdens zijn undercoveroperatie gevoeld heeft en geeft hij je inzicht in het onderzoek én zijn hoofd.

Eén belooft dat we de komende week veel ‘drama, liefde en spanning’ mogen verwachten in de soap. Simonneke is terug, maar zal Frank haar nog een kans willen geven? En wat is er aan de hand met Sams mama? Wij zijn nu al benieuwd!

Je kijkt nog van maandag tot en met vrijdag om 20u10 naar ‘Thuis’. Op vrijdag staat de extra lange seizoensfinale gepland.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '