Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

We zien zowel Niko als Lars op de vuist gaan... Ai, ai, ai, toch!

ZIEN: ‘Familie’ lost eerste heftige beelden van de seizoensfinale

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Phoe, het gaat er in ‘Familie’ heftig aan toe, jongens! En het belooft nóg spannender te worden. VTM loste de eerste beelden van de seizoensfinale, en wij zitten nu al op het puntje van onze stoel.

‘Familie’-kijkers kunnen het over één ding eens zijn: hun favoriete soap staat op z’n kop. Zal Louise nog wraak nemen op Veronique? Lukt het Jelle om uit zijn negatieve spiraal te geraken? Wat zit er in de mysterieuze enveloppe die Mathias aan Lars gaf? Staat het huwelijk van Veronique en Lars op springen nu hij weet dat zij en Koen iets hebben? Mieke en Niko hebben Guido eind-de-lijk gevonden, maar raken ze met z’n drieën heelhuids thuis en vooral: overleeft hun relatie Niko’s bedrog?

Confrontaties

Er moeten in de finaleweek nog een heleboel vragen beantwoord worden. Uit een eerste preview van de finale blijkt dan ook dat er ons nog een spannende week te wachten staat. Zo zien we hoe Niko letterlijk moet vechten voor Mieke, en Lars oog in oog komt te staan met zijn halfbroer Koen en die ook te lijf gaat. Wij vragen ons nu al met een bang hartje af of er weer doden zullen vallen.

Eerder dit jaar vertelde Kürt Rogiers in Het Laatste Nieuws dat hij tijdelijk uit de soap zal verdwijnen. Zal er in de seizoensfinale iets met Lars gebeuren waardoor hij even van het scherm verdwijnt? We kunnen er maar op één manier achterkomen...

Je kijkt nog van maandag tot en met vrijdag om 20u05 naar ‘Familie’. Op vrijdag staat de extra lange seizoensfinale gepland.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '