Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

De foute oneliners, lees: 'Innerlijk interesseert me geen reet, want dat is niet te neuken', vliegen in het rond.

TRAILER: maak kennis met de 8 singles van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We kregen al een teaser te zien van het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Morgen, zondag 12 juni, gaat je favoriete guilty pleasure terug van start op MTV. Hoog tijd om kennis te maken met de acht Nederlandse en Belgische singles.

Het opzet van het inmiddels achtste seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch‘ blijft hetzelfde: een groepje singles vertoeft op Gran Canaria, maar om de zoveel tijd duikt er een ex letterlijk op uit de zee! Dat weerzien is niet altijd zo hartelijk en zet de villa meestal helemaal op z’n kop. Drama en seks zijn de rode draad in de realityserie, en ook nu verwachten we natuurlijk niks anders.

Foute oneliners

In een teaser die MTV een poosje geleden online zwierde, zagen we de kandidaten in enorme close-up. Je kreeg eigenlijk enkel de mond, poep of sixpack te zien. Daar komt nu verandering in, want in een trailer krijgen we de kandidaten in volle glorie te zien. Maak kennis met Jennifer, Joao, Joyce, Luca, Lynn, Nick, Stevie en Tcheutche.

De foute oneliners, lees: ‘Ik word de nieuwe spermabank van de villa’ of ‘Innerlijk interesseert me geen reet, want dat is niet te neuken’, vliegen in het rond. Verder tonen de heren en dames hun mooie, maar ook minder mooie kantjes. Zo geeft Joyce toe dat ze weleens graag met dingen gooit en arrogant is. Luca vertelt dan weer dat hij totaal geen romanticus is. Eén ding is zeker: de vrijgezellen zijn hier niet om de liefde van hun leven tegen het strakke lijf te lopen, maar puur voor de lust.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf morgen, 12 juni, elke zondag om 22u te zien op MTV.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '