Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Nog meer heerlijke gesprekken en zotte belevenissen van Kelly Pfaff, Sam Gooris, Shania en Kenji.

‘Expeditie Gooris’ krijgt een tweede seizoen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kon vorig najaar zien hoe Kelly Pfaff, Sam Gooris en hun twee kinderen Shania en Kenji op roadtrip gingen door Europa in ‘Expeditie Gooris’. Hun avonturen waren werkelijk hilarisch, en daarom krijgt de realityreeks een tweede seizoen.

De familie Gooris hang sterk aan elkaar, maar toch vonden ze de afgelopen jaren niet veel tijd om samen op vakantie te gaan, of toch niet langer dan een weekje. De drukke agenda van papa Sam, die tijdens de zomer de Vlaamse podia afschuimt, zat daar uiteraard voor iets tussen. Shania en Kenji zagen dan ook nog niet veel van de wereld en daardoor kwam mama Kelly op het idee om een roadtrip te doen. Uit dat idee ontstond de realityreeks ‘Expeditie Gooris’.

Heerlijke gesprekken en zotte belevenissen

Kelly, Sam, Shania en Kenji sprongen in de auto en reden drie weken lang door Europa. Een cameraploeg legde de hilarische avonturen van het gezin in de verschillende steden vast en het resultaat daarvan toverde een lach op het gezicht van kijkend Vlaanderen. We zijn dan ook in de wolken dat er een tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’ komt.

De familie Gooris/Pfaff mag de koffers opnieuw pakken, maar dit keer laten ze de auto thuis. Ze nemen namelijk het vliegtuig naar een land dat ze eigenlijk al jaren samen eens willen bezoeken: de Verenigde Staten. Waarschijnlijk zullen ze verschillende Amerikaanse staten doorkruisen en ons weer amuseren met hun heerlijke gesprekken en zotte belevenissen.

Van München tot Napels

Het is nog niet duidelijk wanneer we het tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’ zullen kunnen zien op tv, want de familie moet zelfs nog vertrekken. In afwachting kan je vanaf 23 juni wel nog eens naar het eerste seizoen kijken op VTM 2. Hierin houden ze onder meer halt in München, Dubrovnik, Milaan en Napels. Op VTM GO kan je trouwens de zes afleveringen bingewatchen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '