Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zei iemand daar nu 'mijn zoon'? 😲

ZIEN: onvoorwaardelijke liefde en een ernstige val in seizoensfinale ‘Lisa’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Vanavond kon kijkend Vlaanderen smullen van een extra lange seizoensfinale van ‘Lisa’. Dat het een emotionele rollercoaster was, is wel het minste wat je kan zeggen. De troubles tussen Lisa, gespeeld door Tinne Oltmans, en Jonas, vertolkt door Oscar Willems, leken lange tijd onoverkomelijk, maar waar de fans op bleven hopen, is dan toch gebeurd...

Opgelet, spoiler alert!

De extra lange slotaflevering begon nochtans allesbehalve rooskleurig voor Lisa en Jonas. De breuk tussen het gedroomde liefdeskoppel leek definitief toen Jonas een enkele vlucht naar het bruisende New York boekte en zijn koffers begon te pakken. Gelukkig overwint echte liefde alles en vonden de tortelduifjes elkaar – mede dankzij de pakkende brief van Jonas – tijdig terug.

De taxirit naar de luchthaven werd geannuleerd en de onvoorwaardelijke liefde tussen de twee werd bezegeld met een kus. En wat later zelfs met huwelijksgeloften! Want ja, in de seizoensfinale van de telenovelle gaven Jonas en Lisa elkaar het jawoord tijdens een spetterend huwelijksfeest.

Tijdens dat feest laaide ook voor andere personages de romantiek en passie hoog op. Zo sloot Erik (Bert Cosemans) Greet (Marijke Hofkens) in de armen, sloeg de vonk tussen Remco (Arno Moens) en Pilar (Jean Janssens) opnieuw over en beleefde Katia (Anouck Luyten) een romantische avond met Vic (Briek Lesage). Tussen Lars (Thomas Van Caeneghem) en Olivia (Anushka Melkonian) was de romantiek dan weer ver te zoeken. Na een discussie vond Lars troost in de armen van Elke (Femke Verschueren), met traantjes bij Olivia tot gevolg. Wil dat zeggen dat Lars weer voluit voor zijn oude vlam gaat? Of geeft hij zijn relatie met Olivia nog een kans? 

Wanhopige Gert

Naast chemie hing er plots ook een dosis spanning in de lucht toen Gert (Bert Verbeke) als getuige van Jonas op het huwelijksfeest verscheen. Gert zocht tijdens de avond vooral toenadering tot Katia. De man probeerde haar meerdere malen te pakken te krijgen voor een gesprek en vroeg haar zelfs in het bijzijn van Vic ten dans. Zonder succes. Het kwam uiteindelijk tot een aanvaring tussen Gert en Katia, waarbij die laatste het op een lopen zette en daarbij een ernstige val maakte. Jaagt Gert zo weer iemand de dood in?

Een andere hamvraag waar de kijkers mee blijven zitten na de spannende seizoensfinale van ‘Lisa’: is Reinhout (Ben Van Ostade) de vader van Jonas? Een vreemde opmerking van Reinhout bij het afscheid van het pasgetrouwde koppel doet het in ieder geval wel vermoeden. Op antwoorden is het helaas wel nog even wachten tot na de zomer, want dan mag je je aan een nieuw seizoen van ‘Lisa’ verwachten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '