Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik had een beetje gehoopt dat haar papa niet bij onze date zou zijn', klinkt het. Awkwaaaard!

PREVIEW: een gênante date, vlindertjes en jaloerse blikken in eerste aflevering van ‘B&B Zoekt Lief’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Aanstaande maandag gaat op VTM ‘B&B Zoekt Lief’ van start. Daarin helpt An Lemmens zes Vlaamse B&B-uitbaters in Frankrijk bij hun zoektocht naar een lief. Schiet Cupido raak of gooit hij de bal stevig mis? Een preview belooft dat de eerste aflevering alvast vonken zal geven.

Maandagavond maakt een gloednieuwe datingshow zijn opwachting. In ‘B&B Zoekt Lief’ gaan zes Vlaamse B&B-uitbaters in Frankrijk op zoek naar een Vlaams lief. Tijdens die zoektocht worden ze bijgestaan door An Lemmens, die ook de singles richting Frankrijk stuurt en een luisterend oor biedt wanneer dat nodig is.

Jaloerse blikken

In de aflevering van maandag vullen de eerste singles hun koffers om richting la douce France te trekken, maar daar wordt al vrij snel duidelijk dat ze zich zullen moeten bewijzen. Zo ontmoet de flamboyante Maurice uitbaatster Isabel op haar kasteeldomein, maar is ondertussen ook schrijver Filip onderweg om haar hart te veroveren. ‘Absoluut geen concurrentie’, volgens Maurice, maar zijn jaloerse blikken zeggen iets anders...

Isabel B&B Zoekt lief
Isabel ontmoet Maurice en Filip. © VTM

Ook Arno krijgt meteen twee enthousiaste singles op bezoek in zijn B&B, maar Aylin en Desirée maken het de uitbater niet makkelijk: de sfeer zakt er onder nul, en de twee dames lijken niet bereid om het ijs te doen breken. In het dorpje Vicq gaat het er een pak romantischer aan toe. Daar voelt B&B-uitbater Dirk meteen een klik met zijn gast Regine, maar zal hij die klik ook voelen bij zijn volgende gast?

Arno B&B Zoekt Lief
Arno krijgt Aylin en Desirée op bezoek. © VTM

Gênante date

Sander trekt naar het zuiden van Frankrijk, en vat er meteen de koe bij de horens. Hij plaagt erop los en slaagt er vrij snel in om Kaylee’s hart sneller te doen slaan, maar dan verschijnt haar papa plots op het toneel, en gaat die samen met hen op date... ‘Ik had misschien een beetje gehoopt dat hij er niet zou bijzijn’, aldus grapjas Sander zenuwachtig. Met zijn Frans met cheveux op scoort hij alleszins al geen punten bij zijn toekomstige (?) schoonvader. Awkwaaaaard!

Je kijkt ‘B&B Zoekt Lief’ van maandag 20 juni tot donderdag 23 juni om 20u35 bij VTM en om 22u45 bij VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '