Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Je kan je vanaf nu inschrijven!

In nieuw seizoen van ‘First Dates’ wordt niet alleen naar liefde, maar ook naar vriendschap gezocht

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Joepie, barman Bram en serveerster Leena van het ‘First Dates’-restaurant laten op Instagram weten dat er een nieuw seizoen van het datingprogramma komt. Dat zal er een beetje anders uitzien, want er worden ook enkele tafeltjes vrijgehouden voor mensen die graag nieuwe vriendschappen willen smeden.

Wie op zoek is naar de liefde, kan zich vanaf nu inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘First Dates’, zo laten Bram en Leena in een video op Instagram weten. Maar ook wie op zoek is naar een toffe vriend(in) kan een tafeltje in het restaurant reserveren, want dit keer focust het programma niet alleen op liefde, maar ook op vriendschap.

Goede babbel

‘Vriendschap, gewoon vriendschap. Voor een tof potje tennis of pingpong’, verduidelijkt Bram. ‘En misschien niet alleen voor een leuke activiteit, maar ook voor een goede babbel’, vult Leena’s collega aan, met wie ze duidelijk ook goede vrienden is. De twee laten nog weten dat het via VRT NU vanaf nu mogelijk is om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Liefde of vriendschap, wat zoek jij?

Wanneer het nieuwe seizoen van ‘First Dates’ uitgezonden zal worden, is nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '