Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het is definitief gedaan tussen de geitenboer en Els.

‘Boer Zkt. Vrouw’-kandidaat Garry heeft een nieuwe vriendin

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In de slotaflevering van ‘Boer Zkt. Vrouw’ ontdekten we al dat het tussen Garry (46) en Els (43) ingewikkeld was en dat ze zelfs even een pauze inlasten. Nu blijkt dat het duo er definitief een punt achter heeft gezet en dat de geitenboer een nieuwe vriendin heeft!

Garry verloor doorheen het seizoen van ‘Boer Zkt. Vrouw’ zijn hart aan Els. Na de opnames vormden ze nog steeds een koppel, maar uit de slotaflevering bleek dat het toch wat ingewikkeld was tussen hen. Het ging voor Els, die een jaar geleden haar man verloor in een ongeluk, allemaal iets te snel en ze had tijd nodig. ‘Ik heb het heel moeilijk gehad. Ik ben mezelf een beetje tegengekomen. Ik was heel verliefd op Harry en eigenlijk nog wel, maar ik ga het even laten bezinken allemaal’, vertelde ze toen.

Ze namen zelfs een pauze en kregen eind maart na een berichtje van Els toch weer contact, maar haar twijfels hebben uiteindelijk toch tot een definitieve breuk geleid. In Dag Allemaal vertelt Garry het volgende. ‘Els en ik hebben het een tijdje voorzichtig geprobeerd, maar ik had niet meer hetzelfde gevoel van in het begin. Hoewel ze zelf zei van niet, voelde ik dat ze nog altijd twijfelde.’ Dus hakte Garry zelf de knoop door. ‘Voor alle duidelijkheid: ik neem Els niks kwalijk’, aldus de geitenboer. Hij vertelt ook dat hij dankzij ‘Boer Zkt. Vrouw’ zijn zelfvertrouwen terug heeft.

Nieuwe vriendin

Garry vertelt aan het dagblad ook dat hij ondertussen enkele weken een nieuwe vriendin heeft en hij heeft haar zelfs al voorgesteld aan zijn moeder! ‘Ze heet Ellen. Maar het is nog heel, heel pril. We komen erg goed overeen, het klikt echt supergoed. Het was niet de bedoeling om er meteen weer voor te gaan. Ik wilde alles rustig op een rijtje zetten en afwachten. Maar als je dan iemand tegenkomt en ’t voelt goed, dan kan je dat toch niet tegenhouden.’ Na de situatie met Els pakt Garry de prille relatie rustig aan. Hoe zijn kersverse vriendin eruit ziet, weten we nog niet. Hopelijk krijgen we heel binnenkort een kiekje van hun tweetjes te zien!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '