Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Er worden de komende weken nog vijf shows uitgezonden.

YES: ‘Tien Om Te Zien’ keert volgend jaar terug

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

‘Tien Om Te Zien’ is deze zomer helemaal terug van weggeweest. VTM zette de voorbije weken aan ’t zeetje maar liefst acht shows op de planning, en de zender laat nu al weten dat het muziekfestijn terug zal keren!

Alle acht ‘Tien Om Te Zien’-shows zitten erop. Van Camille en Stan Van Samang over K3 en Get Ready tot Berre, Clouseau en zelfs Sam Ryder: heel wat talent van eigen bodem én internationale kleppers zetten de dijk van Westende de afgelopen weken helemaal op z’n kop met knallende acts. Ook presentatoren Willy Sommers en Anne De Baetzelier stonden weer op het podium van het nostalgische muziekfeest, en werden daarbij geholpen door Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Dat viertal kan nu uitrusten...tot volgend jaar, want dan komt ‘Tien Om Te Zien’ terug!

Wauw, wauw, wauw

VTM bevestigt op Instagram dat je volgend jaar weer naar het muziekfeest zal kunnen afzakken om samen met de beste artiesten de longen uit je lijf te zingen. ‘Wauw, wauw, wauw! Dat het maar snel volgend jaar is. Bedankt Westende’, schrijft de zender bij een reeks foto’s van de voorbije editie. Of er dan weer zoveel shows op de planning zullen staan en of het podium weer in Westende zal neerstrijken, valt nog even af te wachten.

Kon je dit jaar (lees: zoooooveeeel te doen deze zomer!) niet aanwezig zijn in Westende? Dan kan je tóch nog van ‘Tien Om Te Zien’ genieten, want de komende zondagen kan je telkens om 20u35 op VTM naar een show kijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '