Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Het lot van de islanders lag in de handen van de kijkers.

Dit koppel valt nog vlak voor de finale van ‘Love Island’ af

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Vijf koppels dachten hun ticketje voor de grote finale van ‘Love Island’ op zak te hebben, maar Holly bracht deze avond slecht nieuws voor de islanders. Eén stelletje moest namelijk op de valreep nog naar huis!

Mert en Sunita, Lennert en Fé, Cas en Jotti, Nathan en Imen en Merijn en Raphaëlla overleefden de allerlaatste herkoppeling in ‘Love Island‘. De grote finale vindt plaats op zaterdag 13 augustus, dus ze dachten deze laatste week wel veilig te zitten in de villa. Helaas bracht een compleet onverwacht bezoekje van Holly daar verandering in. De islanders moesten verzamelen aan de vuurkorf en daar dropte de presentatrice een bommetje: er moet op de valreep nog een stelletje naar huis!

Final exit

Er zitten vijf prachtige koppels voor me, maar er is in de finale slechts plek voor vier koppels’, aldus Holly. ‘Het is tijd voor de final exit!’ De moed zonk de stelletjes in de schoenen, want niemand wil natuurlijk op het laatste nippertje die spannende finale missen. Twee koppels maakten hun relatie al officieel: Lennert en Fé en Cas en Jotti. Tussen Imen en Nathan is er sprake van een fijne connectie, maar ze kennen elkaar nog niet heel lang. Ook Mert en Sunita hebben een bijzonder goede klik. Het enige koppel dat minder sterk aaneen hangt, is Merijn en Raffi.

Maar dat betekent niet dat zij automatisch hun koffers moesten pakken, want het lot van de islanders lag in de handen van de kijkers. Zij stemden op hun favoriete koppel en het stelletje met de minste stemmen moet onverbiddelijk de villa verlaten. Jotti en Cas hoorden als eerste dat ze voldoende fans hebben in België en Nederland. Ook Sunita en Mert en Lennert en Fé scoorden een finaleplek.

Heimwee

Het was dus bijzonder spannend voor Nathan en Imen, en Merijn en Raffi. Eén koppel mag nog een paar dagen langer blijven, en het andere moet afscheid nemen. Die laatsten kregen minder goed nieuws: de kijkers geloven het minste in hun toekomst als koppel. Merijn was blij met deze beslissing, want hij gaf eerder al aan dat hij heimwee heeft en z’n familie enorm mist. Ook Raphaëlla kijkt tevreden terug op het avontuur.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '