Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Wie moet zich volgens jou inschrijven?

‘Kamp Waes’ krijgt een tweede seizoen

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Aandacht, aandacht! Tom Waes kondigde deze ochtend groot nieuws aan. Het Eén-programma ‘Kamp Waes’ keert namelijk terug. Daarvoor is hij nog op zoek naar enkele straffe kandidaten. Durf jij je in te schrijven?

Het is intussen al drie jaar geleden dat Tom Waes in ‘Kamp Waes’ vijftien onbekende Vlamingen een week lang het loodzware trainingsprogramma van de Special Forces, de meest getrainde eenheid van het Belgische leger, liet volgen. Ze werden zowel fysiek als mentaal tot het uiterste gedreven in tal van aartsmoeilijke opdrachten. Hun oriëntatie, gevecht- en observatietechnieken, zwemcapaciteiten en survival skills werden door instructeurs Stijn en Fly getest, en uiteindelijk haalden slechts vijf kandidaten het einde van de missie: Debbie, Joni, David, Zeger en Xander.

Nachtmerries

Tom Waes gaat nu opnieuw op zoek naar heldhaftige en vooral sterke Vlamingen, want de presentator kondigt aan dat er een nieuw seizoen komt van het programma. ‘Denk jij dat er in jou een Special Forces-operator schuilt? Schrijf je dan in, en wie weet tot binnenkort’, roept hij op Instagram op.

Opgelet: weet goed waar je aan begint als je je inschrijft. ‘Ik was na het programma een paar kilo’s vermagerd en had ’s nachts last van nachtmerries. Ik schrok dan plots wakker of ging in mijn slaapkamer op zoek naar de vijand. En ik was heus niet de enige die na het programma met die nachtmerries te maken kreeg’, vertelde Debbie ons nadat zij, als enige vrouw, het avontuur heelhuids overleefde.

Wil jij je wagen aan het loodzware programma? Je inschrijven kan via vrtnu.be/doe-mee. Wanneer het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’ dan precies uitgezonden zal worden is nog niet geweten. Keep you posted!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '