Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Een deelnemer weet maar net een auto weet te ontwijken.

‘Klopjacht’ komt terug en dit zijn meteen de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Zat jij afgelopen herfst élke maandagavond ook op het puntje van je stoel tijdens ‘Klopjacht’? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het razendspannende kat-en-muisspel komt terug met een nieuw seizoen en Play4 lost meteen een teaser.

Het opzet van het toch wel populaire Play4-programma blijft ongewijzigd: een groep doodnormale Vlamingen probeert uit de handen te blijven van een team topspeurders met bakken ervaring bij de politie, defensie of in de private sector. En dat terwijl ons Belgenlandje volhangt met camera’s en elke beweging die je maakt wel te traceren valt. Terwijl vorig jaar 12 mensen (creatief) op de vlucht sloegen, zullen er in het nieuwe seizoen 15 deelnemers proberen onder de radar proberen te blijven.

Een eerste glimp van de voortvluchtigen vangen we op in een korte teaser die de makers zonet op ons loslieten. Daarin zien we hoe de groep samen in de laadruimte van een bestelwagen zit. Presentator Axel Daeseleire krijgt de eer om de Vlamingen te bevrijden en hen voor hopelijk zeventien dagen niet weer te zien. Dat het opnieuw spannend belooft te worden, valt niet te betwisten. We krijgen opnieuw camerabeelden te zien, mensen die over hekken springen en een deelnemer die maar net een auto weet te ontwijken.

Wat de profielen van de voortvluchtigen precies zijn, is nog niet geweten. Wel lijkt het een even leuke mix te zijn als in het eerste seizoen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '