Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De emotionele finaleweek gaat maandag van start.

PREVIEW: wie wordt naar huis gestuurd en wie mag blijven in ‘B&B Zoekt Lief’?

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het moment van de waarheid staat voor de deur in ‘B&B Zoekt Lief’. De VTM 2-datingshow loopt volgende week op z’n einde, en dat betekent dat er serieuze beslissingen genomen moeten worden. In een preview krijgen we al te zien dat sommige kandidaten veel overhebben om het hart van hun B&B-uitbater nog voor zich te winnen.

Nieuwe vlindertjes, onverwachte gevoelens, smoorverliefde koppeltjes en héél veel traantjes; de kijkers van ‘B&B Zoekt Lief’ mogen zich aan een heftige week verwachten. De uitbaters worden in de laatste week namelijk voor een aartsmoeilijke keuze gesteld: mag er een single in hun B&B blijven of besluiten ze toch om alleen verder te gaan?

Knopen doorhakken

Maurice is alleszins van plan om de nieuwe kasteelheer van Isabel te worden. Hij zet een allerlaatste charmeoffensief in om haar te bewijzen dat hij samen met haar oud wil worden in Frankrijk. ‘Ik ga eerlijk zijn: ik heb er alles voor over om hier bij jou te blijven‘, horen we hem in een preview zeggen. Hij legt zijn lot dus volledig in de handen van Isabel. ‘Ik weet eigenlijk niet of hij vlinders heeft’, lacht ze. Zal ze voor hem kiezen, kan Ivor haar nog voor zich winnen of zal ze haar kasteel uiteindelijk alleen verder uitbaten? Wij hebben een donkerbruin vermoeden dat ze er zelf nog niet helemaal aan uit is.

Kaylee B&B Zoekt Lief
© VTM

Ook Nicolas worstelt nog met twijfels. Hij leerde vorige week de sympathieke Anske kennen, maar heeft nog steeds hartzeer na Shana’s plotse vertrek. Zowel Anske als Kelly doen er alles aan om hem op de valreep toch te laten openbloeien. B&B-uitbaatster Kaylee heeft dan weer een ander probleem: keuzestress. Ze vindt zowel Sander als Gillian leuk, en probeert in de laatste dagen vooral uit te zoeken wie haar hart het snelst doet slaan. De vraag is dus niet of er iemand mag blijven, maar wel wie.

Ook de andere uitbaters staat nog een spannende week te wachten: Dirk verklapt eindelijk voor wie hij gevoelens heeft, en ook Marc steekt niet meer onder stoelen of banken wie zijn ware is. Hij moet dus het hart breken van de tweede kandidate, die intussen smoorverliefd op hem is. Ook de twee dames in Marokko hebben een oogje op Arno, maar is de uitbater wel klaar om tussen Phaedra en Daphne te kiezen?

Je kijkt ‘B&B Zoekt Lief’ nog van maandag tot en met vrijdag 11 augustus om 19u55 op VTM 2

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '