Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De duizenden mensen op de zeedijk in Westende kregen een primeur!

ZIEN: Camille zingt de nieuwe ‘Familie’-generiek in ‘Tien Om Te Zien’

Annelies Hart

Vorige week kwamen we te weten dat niemand minder dan Camille de nieuwe begingeneriek van ‘Familie’ mag inzingen. De zangeres werkte hard aan het nummer ‘Kleur’ en mag het voor de eerste keer brengen op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Klaar voor een preview?

Fans van ‘Familie’ moeten nog een maand wachten tot de populaire reeks weer op het scherm komt, maar in tussentijd kunnen ze wel al genieten van een gloednieuwe begingeneriek. Niels Destadsbader, die tot nu toe de begingeneriek verzorgde, geeft namelijk de fakkel over aan Camille. De zangeres schreef zelf mee aan het poppy nummer ‘Kleur’ en bracht het gisterenavond voor de eerste keer tijdens de opnames van ‘Tien Om Te Zien’.

Onder een stralende zon, woonden gisteren opnieuw duizenden mensen de vijfde opnamedag van ‘Tien Om Te Zien’ bij op de zeedijk van Westende. Zij kregen dan ook dé primeur van het moment, aangezien Camille er het nummer kwam brengen dat vanaf september elke aflevering van ‘Familie’ zal inluiden. Hoe die generiek er precies zal uitzien, is nog een goed bewaard geheim, maar het nummer zal ongetwijfeld heel snel in de hoofden van de kijkers blijven hangen. 

Het optreden zal op zondag 28 augustus te zien zijn in de vijfde aflevering van ‘Tien Om Te Zien’ bij VTM. Welke dag het nieuwe ‘Familie’-seizoen precies van start gaat, wordt later bekendgemaakt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '