Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

'Hier zullen de koppels pas echt ontdekken of hun liefde wel zo groot is als het lijkt', aldus Viktor Verhulst.

ZIEN: de mannen trekken enkele dagen naar Casa Amor in ‘Love Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het gevreesde moment breekt opnieuw aan in ‘Love Island’: de mannen nemen morgen voor enkele dagen hun intrek in Casa Amor zonder hun partners, maar wél met een aantal gloednieuwe bombshells!

Alsof de bombshells die toekomen in de villa de gemoederen in ‘Love Island’ nog niet genoeg bedaren, staan de koppels nu voor dé ultieme relatietest: Casa Amor. De mannen gaan daar namelijk alleen naartoe, terwijl de vrouwen in hun vertrouwde stekje blijven. Om de boel nog wat meer op te hitsen, krijgen de mannen in Casa Amor gezelschap van vijf bloedmooie vrijgezellen die ook op zoek zijn naar liefde.

Rondleiding

Gelukkig blijven de vrouwen niet moederziel alleen achter in de villa, ook zij krijgen bezoek van enkele nieuwe mannen. De grote vraag is of de reeds gevormde koppeltjes elkaar trouw blijven of ze toch een match vinden die net iets beter bij hen past. Op het einde van de periode in Casa Amor staat er een herkoppeling op het programma, dus dan wordt spannend afwachten voor alle partijen!

Viktor en Holly geven je in onderstaande video alvast een kleine rondleiding in Casa Amor. ‘Hier zullen de koppels pas echt ontdekken of hun liefde wel zo groot is als het lijkt’, aldus Viktor. Het gaat er dit jaar blijkbaar ook iets anders aan toe, verklapt die laatste. Wat dat inhoudt, zie je vanaf morgen om 20u op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '