Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Onder hen onder meer een dj, een Olympische topatlete én de revelatie in muzikaal Vlaanderen.

Deze BV’s ontvangt Eric Goens in het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Dit najaar is het weer tijd om enkele BV’s beter te leren kennen en die zakdoekjes boven te halen, want Eric Goens nodigt opnieuw acht toppers uit in een prachtige villa voor een nieuw seizoen van ‘Het Huis’.

Zet een bekende Vlaming 24 uur lang in een prachtige villa en laat hem of haar diepgaande gesprekken voeren over zijn of haar boeiende leven met tv-maker Eric Goens. Dat is nog steeds het succesvolle concept van het mooie programma ‘Het Huis’. Eric deed de laatste weken opnieuw wat telefoontjes en dat resulteerde in acht nieuwe namen die een dagje komen logeren op de idyllische locatie.

Verrassende bekentenissen

Benieuwd welke gezichten, die je vooral kent uit de krant/boekjes of vanop tv, die je een pak beter zal leren kennen én op een andere manier zal zien? Eén maakte de acht namen bekend en die zullen je niet teleurstellen: tv-maker en presentator Pedro Elias, Olympische topatlete Nina Derwael, zangeres Camille, dj Regi Penxten, zanger Sam Bettens, tv-maker Wim Lybaert, zanger Stijn Meuris en politicus Sammy Mahdi.

Zij zullen een voor een in hun kaarten laten kijken, en ons verbazen, doen lachen of ontroeren met hun verrassende bekentenissen en opvallende anekdotes. Wanneer het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’ te zien is op Eén is nog niet bekend. We weten enkel dat het dit najaar op de buis komt. Aftellen dus, maar eerst nog even genieten van die heerlijke zomer.

Nog meer programma’s waar we nu al naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '