Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Van Jelle Cleymans tot Lotte Vanwezemael!

ZIEN: ook deze topkandidaten wagen zich aan ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Begin september is het al zover: dan gaat de jubileumeditie van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ van start. Play4 kondigt nu met een vrolijk filmpje al een aantal knappe koppen aan die zich aan het twintigste seizoen van het het quizprogramma zullen wagen.

‘De Slimste Mens ter Wereld’ krijgt binnenkort een speciale editie. Het programma viert dit seizoen zijn twintigste verjaardag en dat laat presentator Erik Van Looy uiteraard niet zomaar passeren. Dat doet hij – zover wij weten – niet met een grote verjaardagstaart of zotte party, maar wel met ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Hij belde daarvoor naar de beste kandidaten van de voorbije tien jaar en nodigde hen uit voor een helse strijd der intelligente titanen.

De Allerslimste Dancing Queen

Play4 maakt met een vrolijke video en op de tonen van ABBA’s ‘Dancing Queen’ nu al een aantal toppers bekend die binnenkort weer in de befaamde oranje zeteltjes zullen zitten. We wisten al dat Merol, Ella Leyers, Gert Verhulst, Jonas Geirnaert, Olga Leyers, Prem Radhakishun, Gilles De Coster, Astrid Stockman en Eva De Roo zich voor een tweede keer aan het programma zullen wagen, en de zender laat nu met een tweede video weten dat ook Liesbeth Van Impe, Bart Cannaerts, Lotte Vanwezemael, Jelle Cleymans, Joke Emmers, Thomas Huyghe, Delphine Lecompte, Lieven Scheire, Xavier Taveirne én Otto-Jan Ham present tekenen. Een hele boterham, dus! Het lijstje wordt binnenkort hoogstwaarschijnlijk helemaal aangevuld. Wie er allemaal in de jury zal zetelen, is nog niet duidelijk.

‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ gaat al op maandag 5 september van start op Play4. Wie denk jij dat de meeste kans maakt om met de titel naar huis te gaan?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '