Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Geen Niels Destadsbader meer!

‘Familie’ krijgt gloednieuwe beginsong en deze zangeres mag hem inzingen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De zomer is bijna halfweg en dat brengt het nieuwe seizoen van ‘Familie’ toch al een tikje dichterbij. Voor wie de populaire VTM-reeks niet snel genoeg weer van start kan gaan, hebben we nu al een leuk nieuwtje. ‘Familie’ krijgt na de zomer een fonkelnieuwe begingeneriek, met nieuwe beelden én een nieuwe beginsong. Daarvoor strikten de makers niemand minder dan Camille.

Camille is het laatste jaar niet meer van tv én uit de hitlijsten weg te slaan. Trouwe fans kennen haar dankzij het populaire Ketnetprogramma ‘#LikeMe’. De harten van het grote publiek wist ze dan weer te veroveren met haar solosingle ‘Vuurwerk’ en haar glansrijke rol als Miss Poes in ‘The Masked Singer’. Dat ze dé hitsensatie van het moment is, valt niet te betwisten en dat is ook de makers van ‘Familie’ niet ontgaan. Na de zomer zal Camilles gouden stemgeluid dan ook te horen zijn in de gloednieuwe begingeneriek, een poppy nummer dat ze zelf mee schreef.    

Familie
 ©VTM

De song heet ‘Kleur’ en staat ook integraal op het album dat de zangeres eind augustus uitbrengt. ‘Ik voel me vereerd dat de makers van “Familie” een liedje van mijn nieuwe album gekozen hebben om de kijkers elke dag mee in de juiste “Familie”-sfeer te brengen’, klinkt het enthousiast bij Camille. ‘Toen ze me dit vroegen, voelde het ook meteen goed aan en ik kan niet wachten om de song binnenkort te horen aan het begin van elke aflevering. En natuurlijk ook om het nummer live te spelen voor duizenden mensen op het 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena. Zin in!’

Hoe de nieuwe generiek er precies zal uitzien is voorlopig nog een goed bewaard geheim en zal pas bij de start van het 32ste ‘Familie’-seizoen onthuld worden. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat bij VTM wordt later nog bekendgemaakt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '