Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM/New Line Cinema/Sony Pictures

Van '13 Going On 30' tot 'Grease'!

Chickflicks, een docu en het tweede seizoen van ‘Waarheid Durven of Doen’: dit wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Een nieuwe week betekent natuurlijk een nieuw tv-overzicht! Chickflicks, een docu en het tweede seizoen van ‘Waarheid Durven of Doen’: dit wil je deze week zien op je tv-scherm.

Waarheid Durven of Doen

In het tweede seizoen van ‘Waarheid Durven of Doen’ doen 96 bekende Vlamingen verrassende uitdagingen in de Oranjerie in Kortrijk. Astrid Coppens, Mathias Vergels, Niels Albert en Julie Vanloo bijten deze week de spits af.

Van maandag 25 juli t.e.m donderdag 28 juli omstreeks 21u35 op VTM.

Grease

Tijdens de zomer worden het brave meisje Sandy en de bad boy Danny verliefd en ze hebben de tijd van hun leven. Maar hun wegen scheiden wanneer ze terug naar school moeten. Of dat dachten ze, want toevallig gaat Sandy naar dezelfde school. Blijft hun liefde zoals het was of zorgt een andere omgeving voor andere gevoelens?

Dinsdag 26 juli om 20u25 op VTM 2.

The Sisterhood of the Traveling Pants 2

De vier vriendinnen zijn terug! Dit keer zitten ze in hun eerste jaar aan de universiteit en is het steeds moeilijker om contact te houden. Omdat hun leven verschillende wegen inslaat, kan er meer nodig zijn dan een gedeelde, versleten spijkerbroek om te voorkomen dat ze volledig uit elkaar groeien.

Donderdag 28 juli om 20u25 op Play5.

Bombshell

Drie slimme, ambitieuze, sterke vrouwen worden zelf de krantenkoppen wanneer ze alles riskeren en opkomen tegen de man die hen beroemd heeft gemaakt, het hoofd van Fox News.

Vrijdag 29 juli om 20u35 op VTM 3.

13 Going On 30

Jenna doet een wens op haar 13de verjaardag en wordt de volgende dag wakker als een succesvolle dertigjarige vrouw. Op het eerste gezicht lijkt haar leven perfect, maar ze komt er al snel achter dat volwassen zijn toch niet zo fantastisch is.

Zaterdag 30 juli om 18u50 op VTM 3.

Peter Rabbit

Het vindingrijke konijn Peter Rabbit en zijn drie zussen – Flopsy, Mopsy en Cotton-Tail – brengen hun dagen graag door in de moestuin van meneer McGregor. Wanneer een van McGregors familieleden plotseling in het huis trekt, is hij niet blij om een ​​konijnenfamilie in zijn nieuwe huis te ontdekken. Al snel breekt er een strijd uit als de nieuwe eigenaar plannen bedenkt om van Peter af te komen.

Zaterdag 30 juli om 20u25 op VTM.

If I Stay

Mia Halls leven verandert drastisch wanneer ze samen met haar ouders en broertje in een auto-ongeluk terechtkomt. Haar ouders zijn overleden, zij ligt in een coma. Ze moet beslissen of ze terug wil keren naar een wereld waarin ze wees is, maar nog steeds omringd is door familie, vrienden en een jongen die van haar houdt.

Zaterdag 30 juli om 20u35 op Play5.

I Am Greta

Deze documentaire volgt tiener en klimaatactiviste Greta Thunberg op haar internationale kruistocht om mensen te laten luisteren naar wetenschappers over de milieuproblemen in de wereld.

Zondag 31 juli om 21u40 op Canvas.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '