Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paramount

Draken, magie, mysterieuze wezens, knappe acteurs, actie én humor.

TRAILER: Regé-Jean Page schittert in langverwachte ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ 

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

In San Diego gaat momenteel de Amerikaanse strip- en filmbeurs Comic-Con door. Naar goede gewoonte worden daar weer enkele trailers gelost, waaronder die van ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ met onder meer Regé-Jean Page, Chris Pine en Michelle Rodríguez. Van een spectaculaire film gesproken!

‘Narnia’ meets ‘Game of Thrones’ en ‘Lord of the Rings’ in de trailer van ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’. Daarin wordt meteen duidelijk dat de film een spectaculair pareltje vol draken, magie, mysterieuze wezens, knappe acteurs, actie én humor wordt. De film is gebaseerd op het populaire gelijknamige bordspel (lees: je weet wel, dat dat ook in ‘Stranger Things’ gespeeld wordt) dat al meerdere keren verfilmd werd. Die prenten werden toen niet zo goed onthaald, maar afgaande op de trailer belooft ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ wél een topfilm te worden.

Sterrencast

‘Wie heeft helden nodig als er dieven zijn’, staat er bij de badass video te lezen. De synopsis klinkt als volgt: ‘Een charmante dief en een groep avonturiers ondernemen een epische overval om een ​​verloren relikwie terug te halen, maar het loopt gevaarlijk mis als ze de verkeerde mensen tegenkomen.’ Uit de trailer kunnen we afleiden dat ze zo per ongeluk het grootste kwaad dat de wereld ooit heeft gekend aanwakkeren, en er bijgevolg alles aan doen om hun fout recht te zetten. Daarvoor schakelen ze de hulp in van enkele mythische wezens.

Naast die vreemde figuren kan je niet naast de sterrencast kijken. Zo spelen onder meer Chris Pine (‘Wonder Woman’), Regé-Jean Page (‘Bridgerton’), Michelle Rodríguez (‘The Fast and the Furious’), Sophia Lillis (‘It’), Justice Smith (‘All the Bright Places’) en Chloe Coleman (‘My Spy’) een rol in de avontuurlijke film.

‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ verschijnt volgend jaar in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer films waar we naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '