Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Waaronder zelfs een koppel dat eigenlijk wel goed op weg was.

Ook deze drie kandidaten moeten de ‘Love Island’-villa verlaten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Dat de dingen snel kunnen veranderen in de ‘Love Island’-villa weten we ondertussen wel. Het is dan ook geen verrassing dat er in de aflevering van vanavond opnieuw drie islanders het programma moesten verlaten. En daar zat ook een koppel bij dat eigenlijk wel goed op weg was!

Het avontuur in ‘Love Island’ begon met Kimbery, Manon, Amandine, Sunita, Tene, Merijn, Mehti, Marvin, Lennert en Gideon. Maar het ziet ernaar uit dat er aan het einde van de rit nog weinig ‘originals’ zullen overblijven. Er hebben weer drie islanders de villa moeten verlaten in de aflevering van vanavond,

In de aflevering van donderdagavond waren er nog zes koppels en drie singles, maar daar kwam verandering in. De Nederlandse en Vlaamse kijkers mochten stemmen op wie de meeste kans maakt op ware liefde volgens hen. Bombshell Tyra was sowieso al veilig, want op haar kon nog niet gestemd worden. De vier koppels die gezamenlijk de meeste stemmen binnenhaalden, mochten sowieso al blijven.

Gevarenzone

Daardoor kwamen Raphaëlla, Yousri, Marvin en Lio in de gevarenzone terecht. Marvin en Lio kregen als koppel de minste stemmen van de kijker en moesten de villa dus verlaten. Raphaëlla protesteerde, maar het duo zelf vond het feit dat ze moesten vertrekken niet erg. Zij zijn namelijk al vrij zeker van hun band, dus ontdekken ze die graag verder buiten de villa.

Dan ging het nog tussen Yousri en Raphaëlla. En die keuze werd overgelaten aan Jotti, die de meeste stemmen had gekregen van de kijker, en Cas. Zij stuurden Yousri naar huis. Uiteindelijk zorgde dat ervoor dat drie van hen, waaronder één OG, de villa moesten verlaten. Vrijdagavond ontdekten we wie: Marvin, Lio en Yousri.

Koppel opgebroken

Door het vertrek van Marvin blijven nu slechts nog twee kandidaten over die er van bij het begin al inzitten: Merijn en Lennert. Er werd ook nog wat roet in het eten gestrooid, want omdat Imen en Tyra als single de villa zijn binnengestapt, mochten zij een man kiezen om beter te leren. Imen koos voor Merijn en Tyra voor Mert, waardoor hij en Sunita opgebroken werden. Iets wat duidelijk tegen hun zin was. ‘Ik voel me niet fijn’, aldus Mert. Maar het lijkt erop dat Tyra’s keuze Sunita en Mert nog dichter naar elkaar toe heeft gebracht. Dat belooft!

Welk koppel zal volgens jou ‘Love Island’ winnen?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '