Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Twee hilarische socialmediafenomenen én een bekend danskoppel.

In ‘Klopjacht Celebs’ proberen 2 BV-duo’s onder te duiken

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan binnenkort naar het tweede seizoen kijken van ‘Klopjacht’. In afwachting daarvan kan je zien hoe 2 BV-duo’s het ervan afbrengen in ‘Klopjacht Celebs’ op GoPlay.

Heel wat kijkers zaten vorig jaar iedere aflevering van ‘Klopjacht‘ met dichtgeknepen billen in de zetel, want het kat-en-muisspel was razend spannend! We maakten dan ook een klein vreugdesprongetje toen we hoorden dat een nieuwe groep Vlamingen zich in een tweede seizoen mag wagen aan dit avontuur. De bedoeling is dat ze opnieuw uit het oog én vooral de handen blijven van een team topspeurders. Geen evidentie als je weet dat ons land volhangt met camera’s én dat ze door iedereen verraden kunnen worden.

Sluwe codes

Het is nog even wachten om te zien welke vijftien voortvluchtigen we deze keer voor hun leven zullen zien rennen. In afwachting daarvan kan je alvast wat in sfeer komen met ‘Klopjacht Celebs‘. In deze reeks duiken 2 bekende duo’s onder, en dat zijn niemand minder dan presentatrice Julie Vermeire en haar partner Laurins Dursin, en influencers Jonatan Medart en Elodie Gabias.

Zij moeten het iets minder lang volhouden dan de andere Vlamingen, want ze krijgen exact 50 uur om onopgemerkt het extractiepunt te bereiken. ‘We hebben zin in een uitdaging en als koppel is het een goede test’, aldus Julie. Laurins bereidde zich alleszins supergoed voor. Hij keek naar filmpjes van special forces en bedacht zo allemaal sluwe codes. Ze gebruiken ook een app voor geheime communicatie. ‘Technisch gezien, zijn we redelijk ontraceerbaar’, schat het stelletje hun kansen hoog in

Pruiken

Jonatan en Elodie hanteren een andere strategie: ‘We gaan het een beetje op zijn vrije loop laten gaan. Beetje zien welke vibe we krijgen op het moment’. ‘Sebiet worden we al na twee uur gepakt’, lacht Jonatan. Al hebben ze naar eigen zeggen ook een plan én props. ‘We hebben pruiken mee’, lacht Jonatan. ‘Ik heb er massa’s zin in’, besluit Elodie.

Wat beide duo’s gemeen hebben, is dat ze vooral wakker liggen van wat ze zullen eten. Jonatan regelde dat naar eigen zeggen al, maar Julie zegt dat ze snel hangry wordt. Helaas heeft Laurins dat niet echt als een prioriteit vooropgesteld in z’n plannetjes. Dat belooft!

Je kan ‘Klopjacht Celebs’ deze week van dinsdag 9 augustus tot vrijdag 12 augustus om 12u online bekijken op GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '