Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Dat betekent dat vijf koppels naar de grote finale gaan.

Deze kandidaten moeten ‘Love Island’ verlaten tijdens allerlaatste herkoppeling

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De villa in ‘Love Island’ begint steeds leger te worden en dat komt natuurlijk omdat de finale in zicht is. Na de exit van Marvin, Lio en Yousri vrijdagavond, moesten er gisterenavond nog 3 islanders hun koffers pakken.

Viktor en Holly wandelden gisterenavond de villa binnen terwijl alle islanders rond de vuurkorf verzamelden, en dat belooft meestal niet veel goeds. Het was namelijk tijd voor de allerlaatste herkoppeling van dit seizoen. Volgende week zaterdag, 13 augustus, vindt namelijk de grote finale plaats en weten we welk koppel met de liefde van hun leven én 25.000 euro naar huis gaat.

‘Niet mijn type’

Het was dit keer aan de mannen om hun keuze bekend te maken, dus de dame die overbleef, moest sowieso naar huis. Als er twee zeker van hun stuk zijn, dan zijn het Fé en Lennert wel, want zij vormen het eerste officieel koppeltje in de villa dit jaar. Het was dan ook totaal geen verrassing dat hij haar uitpikte herkoppeling. Mert die de vorige keer door Tyra geclaimd werd, zette dit weer recht door opnieuw voor Sunita te gaan. ‘Ik kan eindelijk weer naast haar slapen’, aldus Mert.

Cas wilde Jotti nog beter leren kennen. ‘Ik vind het elke seconde fijner om bij jou te zijn’, aldus de romanticus. Nathan mocht voor de allereerste keer zijn favorietje bekendmaken en dat is Imen. ‘Ik merk aan alles dat ik deze meid echt leuk kan vinden’, aldus de nieuwkomer. ‘Totaal niet mijn type’, zegt Imen eerlijk. ‘Maar misschien moet ik daar eens van afstappen.’

Geen romantische klik

Merijn koos voor Raphaëlla: ‘Ze is net als mij een lolbroek, maar ze heeft ook een superinteressante serieuze kant’. ‘We denken over veel dingen hetzelfde, we zien wel’, besloot Raffi. Jules mocht als laatste kiezen tussen de twee overgebleven dames: Tyra of Lisa. ‘Het is sowieso vriendschappelijk, want ik heb het gevoel dat mijn avontuur hier mooi is geweest en dat ik het op een positieve manier kan afsluiten’, aldus Jules. Hij ging voor Lisa, waardoor Tyra als enige single overbleef en haar koffers mocht pakken. Zij had geen romantische klik met een van de islanders, dus vond het ook niet erg om naar huis te gaan.

Helaas was er nog een verrassing aan het einde van de avond. De koppels moesten namelijk kiezen welk stelletje onder hen het minste kans maakt op liefde, en die mochten Tyra vergezellen naar de luchthaven. Ze kregen vijf minuutjes om te overleggen en daaruit kwam het verdict dat het avontuur voor Jules en Lisa stopte. Dat betekent dat vijf koppels naar de grote finale gaan, spannend!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '