Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Het was niet makkelijk, maar uiteindelijk was het het wel waard', klinkt het.

Niet één, maar twee B&B-uitbaters vinden de liefde dankzij ‘B&B Zoekt Lief’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het is gebeurd: Cupido heeft raak geschoten in ‘B&B Zoekt Lief’. Gisterenavond zagen we in de laatste aflevering namelijk dat maar liefst twee B&B-uitbaters hun soulmate vonden.

We voorspelden het al: de finaleweek van ‘B&B Zoekt Lief’ was een emotionele rollercoaster. Eentje met op hol geslagen vlinders, diepe verlangens en héél veel traantjes. Zo moesten zowel de twee dames bij Arno in Marokko als Anske en Kelly bij Nicolas hun koffers pakken. Beide mannen voelden geen vlinders, en besloten om op hun eigen houtje verder te zoeken naar de ware. Maar die zoektocht loopt nog steeds moeizaam, want de twee mannen zijn een aantal maanden na hun deelname aan het programma nog altijd single.

(Geen) vlinders

B&B-uitbaatster Kaylee maakte op het allerlaatste nippertje dan weer wél nog een keuze. Na lang nadenken besloot ze om voluit voor Sander te gaan. Bad boy Gillian werd onverbiddelijk naar huis gestuurd, en niet veel later volgde ook Sander, want hij en Kaylee zetten een paar weken na het avontuur toch een punt achter hun prille relatie.

Kaylee B&B Zoekt Lief
© VTM

En hoewel Dirk in ‘B&B’ Zoekt Lief’ duidelijk smoorverliefd was op Regine, bleef ook hun sprookje niet duren. De B&B-uitbater legde tijdens een überromantische date zijn hart en ziel bloot, waarna de twee aankondigden dat ze voor elkaar wilden gaan. ‘Ik voelde eigenlijk meteen een klik‘, vertelde hij tegen An. Regine was tijdens Ans bezoek ook van de partij, maar dat wilde volgens Dirk ‘niets zeggen’. De twee besloten een aantal maanden geleden namelijk dat een relatie toch niets voor hen is, maar gaan wel nog steeds als vrienden door het leven.

Meer liefdesgeluk was er voor Isabel. Het leek er lang op dat zij haar kasteel in Frankrijk opnieuw alleen zou moeten uitbaten, maar dan verscheen Igor plots op het toneel. De twee voelden niet meteen een klik, maar wilden elkaar toch beter leren kennen. En met succes, want ze zijn vandaag nog steeds een koppel! Hetzelfde verhaal iets verderop in Frankrijk, want ook bij B&B-uitbater Marc schoot Cupido raak. Hij en Lisette zijn nog altijd gelukkig samen. Lisette hoopt in de toekomst dan ook definitief naar Frankrijk te emigreren. Cute!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '