Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hij neemt je mee in de wereld van botox en fillers.

PREVIEW: maak kennis met esthetisch dokter Joshua in ‘The Sky Is The Limit’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ gaat deze avond van start. In de preview maken we al even kennis met nieuwkomer Joshua van der Aa, een esthetisch dokter.

Een nieuw seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ betekent ook een aantal nieuwe gezichten. Joshua van der Aa is daar eentje van. De Antwerpenaar woont en werkt intussen al vijf jaar in Londen waar hij zijn eigen praktijk heeft als als esthetisch dokter. ‘Ik doe geen chirurgie’, verklaart hij nader. ‘Alleen injecties.’ En die fillers steekt hij onder meer in de hals, handen, knieën, ellebogen en tepels.

Dure botox

Joshua toont in z’n praktijk een vaas met tal van flesjes en vertelt dat de inhoud overeenkomt met twee jaar aan botox. Het doet blijkbaar niet enkel pijn om mooi te zijn, maar het is ook heel duur, want hij verklapt dat één flesje al snel 300 euro kost. ‘Er zit een mooie auto in die vaas’, lacht Joshua.

Benieuwd naar meer? Je krijgt vanaf vanavond, 14 november, opnieuw elke maandag om 21u een exclusieve blik op de levens van succesvolle landgenoten in The Sky Is The Limit’ op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '