Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik heb beslist dat hij gaat beslissen', zegt een kandidate. 'Zegt hij ja, dan zeg ik met volle overtuiging ook ja.'

PREVIEW: laatste twee koppels beslissen of ze gehuwd blijven in ‘Blind Getrouwd’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Lien en Joren gooiden de handdoek in de ring, terwijl Brecht en Dziubi hun trouwring aanhielden. Komende maandag is het de beurt aan Jiri & Florence en Jana & Christiaan om deze belangrijke beslissing te maken.

Het was een serieuze rollercoaster voor alle koppels. Op zo’n acht weken tijd zagen ze elkaar voor de allereerste keer, stapten ze in het huwelijksbootje, vertrokken ze op huwelijksreis naar Bodrum en gingen ze samenwonen. Er waren diepgaande gesprekken, momenten waarop ze in een deuk lagen van het lachen en hier en daar intense knuffels en kussen. Vorige week zagen we al een ja en nee in ‘Blind Getrouwd’. Brecht & Dziubi gaven een emotionele speech waarin ze vertelden aan elkaar dat ze dolgraag het avontuur willen verderzetten. Bij Joren & Lien was er helaas minder goed nieuws: zij beëindigden het experiment en gingen als vrienden uit elkaar.

Ups en downs

Nog twee koppels te gaan komende maandag. Jiri en Florence schoten traag uit de startblokken in het experiment en bleven eigenlijk vaak een beetje ter plaatse trappelen. Florence had het heel moeilijk om zich open te stellen omdat ze geen vonkje voelde voor hem. ‘Ik ga met een heel dubbel gevoel naar het stadhuis omdat ik totaal geen zekerheid heb’, zegt Jiri. ‘Het waren weken van ups en downs en dat voelde ik ook bij haar. Ik ben zeker van wat ik straks ga zeggen, maar ik ben vooral zenuwachtig voor wat ik ga horen.

florence

Christiaan en Jana sprongen wel enthousiast in het getrouwde leven. Er was veel affectie tussen het koppel. Maar hun drukke (werk)agenda’s op elkaar afstemmen, bleek een moeilijkere taak. De avond voor het grote moment babbelen ze over wat ze zullen beslissen. Jana schuift de verantwoordelijkheid van zich af, en legt hun toekomst in de Christiaans handen. ‘Ik heb beslist dat hij gaat beslissen’, zegt ze. ‘Zegt hij ja, dan zeg ik met volle overtuiging ook ja. Zegt hij neen, dan snap ik het volkomen.’ Jana schrijft dan ook twee brieven: eentje voor het geval het ja is en eentje voor wanneer Christiaan toch nee zegt.

Reünie

In de aflevering van maandag zien we naast het beslissingsmoment van de twee laatste koppels ook een reünie. Alle stelletjes blikken samen terug op dit grote avontuur, halen herinneringen op en praten voorzichtig over de toekomst. De gastvrouw van dit alles is uiteraard Ingeborg, de grootste supporter van alle koppels.

Heb je trouwens alle vertrouwen in de experts, dan kan je je lot in hun handen leggen en je inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Enige voorwaarde is dat je 25 jaar of ouders bent.

Je ziet op maandag 14 november om 20u35 op VTM wat Jiri & Florence en Jana & Christiaan beslissen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '