Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het is duidelijk dat de ene kandidaat niet goed doorheeft wie er naast hem zit.

PREVIEW: eerste verrassende duo maakt awkward kennis in ‘Even Goeie Vrienden’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Julie Van den Steen en Jens Dendoncker presenteren vanaf maandag de nieuwe quiz ‘Even Goeie Vrienden’ waarin ongewone BV-duo’s het tegen elkaar opnemen. In een preview wordt duidelijk dat de stelletjes elkaar in sommige gevallen niet zo goed kennen.

De opzet van ‘Even Goeie Vrienden’ is dat twee BV’s die elkaar niet goed of zelfs helemaal niet kennen een ijzersterk quizduo worden. Met wie ze een team zullen vormen, ontdekken ze pas aan het begin van het programma. In een preview zien we hoe ex-Miss België Celine Van Ouytsel gekoppeld wordt aan geldexpert Paul D’Hoore. Celine weet maar al te goed wie Paul is, maar omgekeerd is dat helaas niet het geval.

Grote glimlach

Het is een beetje awkward, maar vooral ook grappig om te zien dat hij toegeeft dat hij haar naam wel kent, maar niet zo goed weet wie ze eigenlijk is. Gelukkig neemt Celine het als een echte kampioen op! Met een grote glimlach stelt ze zich voor aan haar medespeler. ‘Jij weet heel veel, dus ik zit heel goed’, zegt ze blij. Paul stelt haar verwachtingen wat bij: ‘Ik weet veel over geld, maar het nadeel is dat als je van één ding veel weet in de diepte, je in de breedte natuurlijk een stuk minder weet.’ Ook dat neemt ze heel sportief op: ‘Ik weet van veel dingen weinig, dus misschien vormen we wel een goede mix.’

Celine en Paul zullen het in de eerste aflevering opnemen tegen komiek Vincent Voeten, die een verrassend duo vormt met muzikaal acteertalent Francisco Schuster. Ook zij weten niet of ze elkaar goed zullen aanvullen in de quiz. Ik weet alles over jachtvliegtuigen uit WOII’, zegt Vincent. ‘Maar of dat van pas gaat komen in deze quiz, daar vrees ik voor.’ Op dinsdag verwelkomen Jens en Julie komiek Gunter Lamoot en acteur Koen Crucke. Deze drie duo’s nemen het op maandag, dinsdag en woensdag per twee afwisselend tegen elkaar op. 

Je kan ‘Even Goeie Vrienden’ vanaf 14 november van maandag tot en met woensdag zien om 21u55 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '