Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

James Cooke dropt een bommetje bij Anouchka en haar zeven zonen.

PREVIEW: een huis vól problemen vraagt om een drastische beslissing in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De ‘Extreme Makover Vlaanderen’-bus houdt morgen halt bij Anouchka. Zij woont samen met haar zeven zonen in een piepklein huisje waar van alles mis is. De experten zijn dan ook genoodzaakt om iets te doen wat dit seizoen nog nooit eerder gebeurde!

Anouchka woont samen met haar zeven zonen in een heel klein huisje waar van alles schort. ‘Het is een huis vol problemen’, zegt interieurdesigner Anneke. Er mankeert iets aan de ramen, isolatie, verluchting en verwarming waardoor er eigenlijk niks is om verder op te bouwen om het terug goed te krijgen. De experts kunnen dan ook niet anders dan een drastische beslissing nemen. Het is een unicum in dit seizoen van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’: de woning wordt volledig afgebroken en er komt een nieuw stekje in de plaats!

Nieuwe start

James mag Anouchka het nieuws vertellen dat haar huis niet meer te redden valt en zal gesloopt worden. Een boodschap die zwaar aankomt, want dit was het huis van haar grootmoeder. ‘Ik heb het er wel lastig mee’, zegt Anouchka, ondanks het feit dat ze beseft dat dit eigenlijk wel goed nieuws is. ‘Een nieuwe start’, besluit ze.

Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het morgen om 20u15 in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ op Play4 en GoPlay. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '