https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

De Vlaamse versie van het populaire programma is vanaf dit najaar te zien op de zender.

VTM lost een eerste mysterieuze teaser van ‘The Masked Singer’

VTM pakt dit najaar uit met een gloednieuw programma. ‘The Masker Singer’ is in het buitenland alvast ontzettend populair en binnenkort verschijnt dan ook de Vlaamse versie op televisie. Op het uiteindelijke resultaat is het dus nog even wachten, maar bij de zender deelden ze zonet alvast een mysterieuze sneak peek.


Nog nooit van ‘The Masked Singer’ gehoord? Het format is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Korea, maar het werd ondertussen al – met succes! – overgenomen in verschillende andere landen. Ons Belgenlandje kon dan ook niet uitblijven en het wereldpopulaire programma krijgt dit najaar dan ook een Vlaamse versie.

Eerste teaser


De bedoeling van de show is dat bekende Vlamingen de longen uit hun lijf zingen en het beste van zichzelf geven op het podium. Ze doen dat gemaskerd én gehuld in spectaculaire kostuums. Zowel de jury als de kijkers thuis weten dus niet wie er achter die vermomming schuilgaat. Alleen de afvaller mag zijn of haar ware aard tonen aan het publiek.

Wie er precies zal optreden op het podium blijft nog heel even geheim. Al laten ze bij VTM vandaag wel een eerste teaser op ons los. De eerste beelden zijn helaas redelijk mysterieus, dus voorlopig blijft het allemaal nog eventjes gissen. Ook wie er in de jury zal zetelen, is nog niet bekend.


Wat we gelukkig wel al weten, is wie het programma zal presenteren. Het is namelijk Niels Destadsbader die samen met Julie Van den Steen de show aan elkaar zal praten. Zelfs zij weten niet wie er dit jaar op het podium staat. ‘Het is heel fijn dat ik samen met Niels mee mag raden wie er onder die gekke kostuums zal zitten’, aldus Julie in een vorig interview.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content